Колекция 2011 на израелската марка My Lady е
в бутици Bridal Fashion


Колекция 2011 на израелската марка My Lady е в бутици Bridal FashionИзраелската ексклузивна марка My Lady Haute Couture представи най-новата си колекция на сватбеното изловение в Милано в края на месец юни. Официален представител на марката за нашата страна е Bridal Fashion – агент за България на световноизвестните марки - Pronovias Fashion Group, Elie by Elie Saab, Valentino sposa, Enzoani, Maggie Sottero и отскоро на Atelier Aimee.

Акцент в колекциия 2011 отново са уникалните корсети, които са без аналог в световен мащаб, изцяло ръчна изработка, с нов дизайн и различен начин на инкрустиране на кристалите Swarovski. Дизайнерът на My Lady, ненадминатият майстор на корсетите – Хаим Бар е вдъхновен този път от култовия филм „Аватар”.

Флората и фауната на джунглата присъстват в повечето модели на колекция 2011. Новите модели са много женствени, силуетът е прибран, а корсетите издължени, често с асиметрични кройки, което придава височина и елегантност на дамската фигура.

Отново за клиентите на „Брайдал фешън” Хаим Бар разработва тоалети в единични бройки, които могат да бъдат както с хиляди кристали Swarovski, така и съвсем изчистени от блясък за булките, абитуриентките и всички елегантни дами, които желаят да бъдат неповторими. Тоалетите могат да бъдат изработени също по дизайн на клиента и в желания цвят.

Колекция 2011 на израелската марка My Lady е в бутици Bridal FashionКолекция 2011 на израелската марка My Lady е в бутици Bridal Fashion

Колекция 2011 на израелската марка My Lady е в бутици Bridal FashionКолекция 2011 на израелската марка My Lady е в бутици Bridal Fashion

Клиенти на марката със специално изработени тоалети са: топмоделът Кейт Мос, израелската световна звезда Ищар, Мисис България Вселена 2009 – Елена Караколева, Mис България 2009 – Антония Петрова, собственичката на SSG – Мирела Ненчова, бизнесдамата Калина Широкова, собсвеничката на Marquise group - Невена Пощарова, Паолина Петракиева и други дами от българското ВИП общество.

За контакти: София, ул. „Оборище”72, тел: 944 12 75

www.bridalfashion.bg, www.mylady.co.il, bridalfashion@abv.bg