Виолистка с две деца стана "Мисис Русе 2010"

Виолистка с две деца стана 12 омъжени дами се включиха в провелия се на 20 юли конкурс "Мисис Русе 2010".

Короната за най-красива омъжена русенка тази година отиде при виолистката от оркестъра на Пловдивската филхармония Татяна Филипова.

Татяна Филипова е с фигура на манекенка - висока е 171 см и тежи 54 кг. Има две деца, обича да чете книги за себепознанието и се зарежда чрез разходки със семейството сред природата.

От подиума на конкурса тя отправи послание към министъра на културата Вежди Рашидов да не се закриват симфоничните оркестри в Русе и Пловдив.

Първа подгласничка на победителката стана Нели Ласкова, втора е Марина Колпчова, а трета - Веселина Великова.

Конкурсът е част от веригата Мисис България и Мисис Свят и е организиран за шеста поредна година от FAMOUSE БЪЛГАРИЯ с президент Меги Савова и ЕЛИТ Д МОДЕЛС с президент Диана Поптонева, представител за Русе. Началото беше дадено с огнено шоу, с което символично беше запалена искрата на Любовта. ЛЮБОВТА с голямото Л, без която този конкурс нямаше да съществува, защото ВСИЧКО Е ЛЮБОВ. След това пред публиката се появиха най-смелите жени на Русе, които сипаха в чашите на журито и публиката от белите вина на Винпром Русе.

Виолистка с две деца стана

Между трите тура на конкурса моделите на Елит Д по оригинален начин показаха платове, предлагани от интериорно студио Култ дизайн, дефилираха с банските на магазин Т ФЕШЪН, със спортни дрехи и аксесоари на м-н ЯКО и роклите на Монро.

Публиката се наслади и на изпълненията на Петър Тодоров - Малък Мистър Русе, Литъл Мистър Талант, спечелил златната купа и титлата Литъл Модел на Международния конкурс Литъл Мис енд Мистър Планет през юни тази година. Той ще представи България през ноември в Москва и на световния конкурс в ЮАР през 2011 год.

Водещ на събитието беше Илия Деведжиев. В края на вечерта журито, сред което бяха Мисис Русе 2009 Марияна Христова и Силвия Кабаиванова, главен редактор на Fashion.bg, единодушно избра победителката и нейните подгласнички, а освен това бяха връчени и допълнителни награди:

"Мисис Чар" - Елеонора Иванова
"Мисис Елегантност" - Десислава Стателова
"Мисис Фотогеничност" - Хюлия Реби
"Мисис Beauty" - Габриела Бранкова
"Мисис Смелост" - Анелия Венкова