Избраха Мисис Русе 2009

Силвия Кабаиванова

На 20 юли в Русе се проведе конкурса "Мисис Русе 2009", организиран от агенция Елит-Д и "Фамоуз". Девет русенки се престрашиха да вземат участие и да се борят за титлата за най-красива омъжена русенка. Те бяха оценявани от жури, в което участваха собственичката на конкурса "Мисис България" Меги Савова, собственичката на Българския моден портал Fashion.bg Силвия Кабаиванова и др.

Избраха Мисис Русе 2009

В първи кръг дамите бяха облечени в народни носии и носеха свещи, които оставиха на различни маси сред публиката в лятната градина на Дунав Плаза, където се проведе конкурса. Във втори кръг претендентките за титлата трябваше да проявят сръчност и въображение и да завържат вратовръзка на манекени и младежи от публиката. В трети кръг дамите дефилираха в тоалети на русенската модна къща Уоман Монро и отговаряха на въпросите на водещия Илия Деведжиев.

Избраха Мисис Русе 2009

Журито присъди титлата "Мисис Русе 2009" на Марияна Христова, която ще представи Русе на националния конкурс "Мисис България". Тя е майка на две близначки, Мила и Тея Георгиеви, които станаха първи в конкурса "Малка мис Русе" и спечелиха второ място в "Малка мис България".
Първа подгласничка на победителката стана Елеонора Иванова, а втора и трета са Наталия Обретенова и Гергана Христова.

Избраха Мисис Русе 2009

Всички участнички в конкурса получиха много награди от спонсорите, както и титли като "Мисис Смелост", "Мисис Елегантност", "Мисис Фотогеничност" и др. "Мисис Чар" стана Марина Колпачова, която получи и лична награда от Меги Савова - участие в конкурса "Мисис България".

Избраха Мисис Русе 2009

Снимки: Fashion.bg