10 причини да гласувате за Fashion.bg в конкурса БГ Сайт 2009

Уважаеми посетители на Fashion.bg, вече 10 години представяме българската и световна мода във FASHION.BG с информация, снимки, видео, възможности за ваши коментари и мнения във форума, както и бизнес оферти с цел осъществяване на връзка между производство, търговия и потребители.

Тази година Българският моден портал FASHION.BG участва в конкурса за български сайтове БГ Сайт, който също става на 10 години. Освен гласуването от компетентно жури, сайтовете ще бъдат оценявани от публиката. Ние бихме желали да ви дадем още 10 причини да ни подкрепите, като гласувате за нас в този престижен конкурс. FASHION.BG е регистриран в раздели Кауза, събитие, общност и Онлайн информационни услуги.

1. FASHION.BG е първият и все още един от малкото портални и информационни сайтове за мода, където се акцентира на българската мода.

2. FASHION.BG е професионално направен сайт с валидиран код

3. FASHION.BG е един от малкото сайтове, който се поддържа и на английски език и представя българската мода пред света

4. FASHION.BG обединява модната общност в България с над 2700 регистрирани модни фирми

5. FASHION.BG е винаги първи в отразяването на най-важните модни събития в България с много снимки и информация

6. Нашите новини са индексирани от Google news

7. FASHION.BG има съвременен и същевременно функционален дизайн с ясна навигация

8. FASHION.BG е динамичен сайт, който непрекъснато се обновява и усъвършенства с нови модули и функции за удобство на своите потребители

9. За периода февруари - септември 2009 година FASHION.BG има над 1,3 милиона уникални посетители

10. Гласувайте за FASHION.BG и ние ще ви се отблагодарим с още повече интересна и полезна информация от света на модата и още много приятни изненади в Българския портал за мода !

Благодарим Ви !!!

Гласувайте за FASHION.BG в БГ Сайт ТУК