Топ моделът на "Визаж" Мартин Мартинов стана "Мистър Свят България 2009"

С приз за най-красив българин от световната централа на „Мистър Свят” в Лондон бе удостоен 23-годишния топ модел на “Визаж” Мартин Мартинов, а негови подгласници станаха Георги Георгиев и Пламен Бонев. Преуспяващият топ модел на МА „Визаж”, обиколил почти цял свят ще представи страната ни на световния конкурс, който ще се проведе на 3 октомври в Сеул, Южна Корея

Топ моделът на „Визаж” Мартин Мартинов стана „Мистър Свят България 2009”Топ моделът на „Визаж” Мартин Мартинов стана „Мистър Свят България 2009”

Мартин Мартинов има вече зад гърба си световни кампани за Castro през 2007г. Участвал е в ревюта на Джанфранко Фере, Прада, Дизел, както и в международни реклами на Кока-Кола. Изключително успешно развива кариерата си в Южна Африка. Взима многократно участия в седмицата на модата в Милано, като миналата година открива ревюто на Йоши Ямамото.

Топ моделът на „Визаж” Мартин Мартинов стана „Мистър Свят България 2009”Топ моделът на „Визаж” Мартин Мартинов стана „Мистър Свят България 2009”

Топ моделът на „Визаж” Мартин Мартинов стана „Мистър Свят България 2009”Преди броени дни в красивата и уютна обстановка на „Буда бар Приве”, Кемпински-хотел-Зогравски елитно дамско жури с председател шефката на МА „Визаж”, Евгения Калканджиева и в състав младата актриса Елен Колева, старши треньорката на националния отбор по художествена гимнастика Илиана Раева и гримьорката Силвия Стойчева определи девет финалиста измежду явилите се над 30 кандидати на възраст между 17 и 27 години. Певицата Петя Павлова и топ моделът на МА „Визаж” Виктория Джумпарова, изненадващо се присъединиха към журито, наслаждавайки се на атлетичните тела на няколкото разголили се красавци.

За първи път тази година изборът бе оставен в ръцете на организаторите на световния конкурс, с цел да се избегнат съмнения и спекулации около титлата.

На самия финал на конкурса в надпревара за световната титла ще се съревновават, в продължение на две седмици, национални представители от 80 държави по света. Кандидатите ще бъдат оценявани за стил, сценично присъствие и цялостно излъчване и харизма, присъщи на звездите. Победителят в конкурса ще се сдобие също така и с титлата “Най-желан мъж на Света”, както и с парична награда от 50.000 щ.д.

А до тогава ни остава само да стискаме палци на Мартин.

Топ моделът на „Визаж” Мартин Мартинов стана „Мистър Свят България 2009”