Мис България 2021: Шестнадесет топ красавици ще се борят за короната

Грандиозният финал на националния конкурс за красотаМис Българияще се проведе на 20 ноември (събота) 2021, с начален час 19ч. в официалната зала на „Резиденция Диневи“, която се намира на пл. „Велчова завера“ 7 в град София.

Мис България 2021

По традиция, финалът на конкурса ще премине в три тура. За спечелването нa корона ще се борят 16 момичета избрани от 16 български града. Тази година сцената на Мис България ще се превърне в невероятно прет-а-порте дефиле. Красавиците ще дефилират предпремиерно с избрани модели от колекция ПРОЛЕТ-ЛЯТО ’22 на марката DiKa - генерален спонсор на тазгодишното издание на конкурса.

DiKa e българска модна марка с над 25 години история на пазара. От 2017г. тя е част от Е Миролио Груп – глобален лидер в текстилната индустрия. Марката продължава своето динамично развитие, с дигитално и физическо присъствие в България, Франция, Румъния, Грузия и Сърбия. Колекцията, която ще видим, отдава почит на автентичното ДНК на марката, като установява неразривна приемственост между минало, настояще и бъдеще. ПРОЛЕТ-ЛЯТО ’22 преоткрива иконичните за DiKa модели: женствени рокли и перфектно скроени костюми за стилната жена на днешния ден. Водещите цветове са тропическо розово и синя птица.

Красивите финалистки ще излязат и с бански костюми, предоставени от Перфект Ленджъри, както и с бляскавите вечерни рокли на Мира Вижън. Обувките са подсигурени от Сара Пен. Красивият завършек на визиите на момичетата е в ръцете на Профейс, а прическите са поверени на корифеите от Кристиан оф Рома. За доброто настроение в залата ще се погрижат прекрасни изпълнители, сред които Владислав Славов и Цвети Радойчева. Водещи на бляскавата церемония ще бъдат Боряна Баташова и Атанас Михайлов.

Подготовката на финалистките ще премине в два етапа, първо участничките ще се поглезаят в уюта на планината в разкошния Гранд Хотел Банско, а след това техен домакин ще бъде елегентният Интерконтинентал София. През цялото време за добрата форма на участничките ще се погрижат лидерите от Pulse Fitness & SPA, а за сияйни кожа и коса д-р Каляшева и продуктите от Мерц Специал.Победителката ще бъде избрана от бляскаво жури и ще представи България на престижния конкурс „Мис Планет“. Тази година в журито ще се включат две носителки на короната – Наталия Гуркова и Венцислава Тафкова.Всички участнички ще получат луксозни подаръци от спонсорите на събитието. Организаторите изказват благодарност към Reaction, бижута Gant, Plurial, Regulatpro Hyaluron, HYAcorp, Madal Bal и Naturel Cosmetics. Mедийни партньори са Fashion.bg, CodeFashion TV и Hi life.