Блясък, стил и красота ще залеят морската ни столица по време на ежегодния моден форум - Фестивал на Модата и Красотата 2021

Започна организацията на четиринадесетото поредно издание на Фестивала на Модата и Красотата – Варна 2021, което ще се осъществи с подкрепата на Фонд „Култура“ към Община Варна. Събитието ще се проведе на 25 и 26-ти август в лятната градина на комплекс Морско Казино, където се очаква да присъстват над 600 гости от цяла България.

Фестивал на Модата и Красотата 2021

Екипът на агенция VIP Fashion Group  - продуцент и организатор на модния форум за поредна година ще зарадва почитателите на модата и красотата с поредица от стилни дефилета на реномирани марки и дизайнери, които ще ви представим след броени дни.

Фестивал на Модата и Красотата 2021

В ролята на водещ по традиция ще влезе популярният актьор Симеон Лютаков, а лице на Фестивала ще бъде очарователната Цветелина Маркова - МИС ВАРНА 2020. В дефилетата ще вземе участие и Мис България 2016 – Габриела Кирова, както и най-добрите модели на морската ни столица, сред които носителките на титлата МИС ВАРНА през последните години – Румяна Данаилова, Михаела Йорданова, Моника Драгнева, Марина Димитрова, Жаклина Братанова, Ирена Иванова и топ моделите Диан Христов и Мариан Христов.