Избраха най-красивия Мистър България сред моделите за последните пет години

Диан ХристовНа гласуване във Фейсбук избраха топ модела Диан Христов за най-красивия топ модел за последните пет години, на когото да бъде връчена наградата Мистър България.

Диан Христов е от Варна, на 36 години, работи като професионален модел от 12 години. 

Името му се свързва с множество проекти на модния подиум в страната и чужбина.

Снимал се е в клипа на емблематичната песен на Емил Димитров "Моя страна, моя България", където пресъздаде духа на младия Емил Димитров, а преди няколко месеца засне и клип с мексиканската дива Паулина Рубио, позната на любителите на тв новели, в САЩ.

Отново там участва и в първата сесия на български моделиер, заснета в чужбина, тази на "Ивенти".

Очакват се и резултатите от номинациите за най-успешен Мистър България за последните пет години в областта на обществения живот.

На официална церемония в края на март ще бъдат връчени наградите на носителите на двете титли.

Диан Христов и Паулина РубиоДиан Христов

Собственикът на марката "Мистър България" Доно Цветков сподели, че е избрал този начин на оценка на лицата в модата и обществената сфера за последната петилетка, за да покаже начина, по който смята да развива марката.

"Мисля, че "Мистър България" е име, което издига престижа на всеки, достоен да го носи. Смятам, че в България има много личности отвъд модната сцена, които заслужават оценката на обществото и от 2010 година освен конкурс за красота "Мистър България" ще бъде и арена за оценка на дейността на видни българи от различни обществени сфери. Желая успех на Диан Христов, защото той наистина показа, че "модел" не е просто термин от конкурисите за красота, а призвание".