Мис България 2016 е Габриела Кирова - Мис Варна

Конкурсът Мис България се проведе в столичната зала Рейнбоу плаза. Сред 18 кандидатки беше избрана най-красивата българка - Габриела Кирова - Мис Варна. Габриела е висока 178 см, има две дипломи - британска и българска, работи в сферата на туризма и говори английски и гръцки. В продължение на 12 години е била състезател по художествена гимнастика. Габриела ще представи България на международния конкурс Мис Планет 2017. Първа подгласничка на Мис България е футболната съдийка от Бургас Рени Радева, а третото място е за Мис Стара Загора - Стиляна Станчева.

Мис България 2016 е Габриела Кирова

Мис България 2016 е Габриела Кирова

Мис България 2016 е Габриела Кирова

Енджи Касабие и Рабих Ал Зейн бяха в престижното жури на Мис България 2016. Красивата диетоложка на звездите от Холивуд не само подготви хранителния режим на претендентките за красивата титла, но и дебютира и като изпълнител на сцената на Мис България 2016 в разкошна бляскава рокля, дело на талантливия ливански дизайнер Ali Younes. Енджи изпя дебютното си парче на английски и се довери този път на стилистката си Maya-Jules Haddad, която дори зад граница я съветва как да изглежда още по звездно и впечатляващо на сцената. За ослепително бялата усмивка Енджи Касабие се довери на д-р Венета Павлова, личния стоматолог на холивудската звезда Силвестър Столоун.

Съпругът на Енджи, ТВ водещ и актьор Рабих Ал Зейн връчи лентата на най-фотогеничния модел Мис България 2016.

Екипите на няколко арабски телевизии следяха всяка крачка на младото семейство ще излъчат подробен репортаж са събитието и България.

Мис България 2016 е Габриела Кирова

Мис България 2016 е Габриела Кирова

Продуцентът и лицензиант на Мис България Ирина Папазова посрещна още на червения килим скъпите си гости. Мария Бонева пък официално покани красивата двойка да бъдат специални гости на Sofia Fashion week 2017 в модерния хотел Маринела. Именно тогава за първи път в страната ни ще гостува и дизайнера на Дженифер Лопес, Марая Кери и Хаифа, който сътвори на сватбата й в Кайро, роклята бижу с инкрустирани над 100 000 камъни Сваровски.

Снимки:
1. Мис България 2016 Габриела Кирова
2. Мис България 2016 Габриела Кирова и нейните подгласнички
3. Мис България 2016 Габриела Кирова по бански костюм
Снимки 1. - 3. Цветомир Сарачилов, Fashion.bg
4. Енджи Касабие и Рабих Ал Зейн
5. Енджи Касабие
Снимки 4. - 5. Иван Любомиров, ПРофайл