PALOMA FASHION откри нов бутик

* Модната къща представи лимитирана модна линия елегантни облекла

Ивана Стоянова

На стилно парти Paloma Fashion с дизайнер носителката на „Златна игла“ Поля Кинова представи своята нова лимитирана модна линия от елегантни облекла, които съчетават в себе си изящност и изискана красота, по време на откриването на новия бутик на марката в София с адрес: Манастирски ливади запад, ул. Синанишко езеро 7.
Създадена през 2005 г., Paloma Fashion се е наложила със собствен стил и почерк за съвременната дама. Приоритет в работата е изработването на сватбени, официални и вечерни тоалети, а от тази есен модната къща пуска лимитирана серия облекла, ориентирани към всички, които искат да изглеждат модерно и стилно, в същото време да са облечени качествено и комфортно. Колекцията включва елегантни рокли и сака, които са подходящи за носене и във всекидневието. Роклите са с дължини около и над коляното, в прав силует и А линия. Закачливите чупки и плохи придават лек обем на аутфитите, а различните дължини ръкави, шал яки, детайли и акценти създават усещането за финес. Материите, които е използвала дизайнерката Поля Кинова са вълна, букле, кашмир, сурова коприна и дантела – много меки и удобни, подходящи за есенно-зимния сезон.

Paloma Fashion

Paloma Fashion

Paloma Fashion

Творческият подход, усетът към детайла и високото качество на материите са ключът към успеха на Paloma Fashion. Марката винаги се е стремяла да предложи на своите клиенти лимитирани модели, като по този начин гарантира така желаното разнообразие. Предложенията на Поля Кинова са комбинация от иновативен дизайн и модерни творчески решения. За носителката на „Златна игла“ светът на модата е „едно голямо предизвикателство, където талантът и въображението превръщат неповторимите идеи в реалност и оформят елегантен и красив силует.“

Домакините на събитието – Поля и Ваня Кинови, се бяха погрижили гостите да почувстват по най-добрия начин както уютната атмосфера на бутика, така и неговата функционалност и удобство. Новите предложения на Paloma Fashion бяха презентирани от топмоделите Мис България Свят 2017 – Вероника Стефанова, Петя Велкова, Никол Предьова и Ива Атанасова. Водещата Боряна Баташова, която също беше облечена с рокля от лимитираната модна линия, приветства гостите: „Събрали сме се, за да открием новия храм на красотата и изяществото. Тук всички можем да бъдем част от приказката, наречена Paloma Fashion, родена от мечтите на една жена, чието най-голямо желание е да дарява красота и усмивки, чрез творбите, които създава.”. В отговор дизайнерката Поля Кинова благодари на всички присъстващи, уважили събитието, пожела им здраве и успех, и завърши с думите: „Тук съм и ще продължавам да творя!“

Paloma Fashion

Paloma Fashion

Paloma Fashion

Сред гостите, които уважиха събитието бяха десетки представители на бизнеса, изкуството и модата. Освен на новите творения на марката присъстващите се насладиха на превъзходния вкус на пенливото вино  “CARDINAL GOLD“ с добавени в него 23 каратови златни частици и десерти по автентични рецепти от италианското сладкарско ателие Mr. Dino. За празничната обстановка по време на събитието се погрижи флорист-декораторът Йоана Томова.

Paloma Fashion

Снимки:

1. Дизайнерката Поля Кинова.

2. Домакините на събитието – Поля и Ваня Кинови.

3. Поля Кинова заедно с моделите, презентирали новата линия.

4. Моделите, презентирали новата линия – Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова, Никол Предьова, Боряна Баташова, Петя Велкова и Ива Атанасова (от ляво надясно).

5. Поля Кинова заедно с моделите, презентирали новата линия.

6. Моделите, презентирали новата линия – Петя Велкова, Боряна Баташова, Никол Предьова, Ива Атанасова и Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова (от ляво надясно).

7. Поля и Ваня Кинови с част от гостите на събитието.

Фото: Хайлайф