Как трябва да изглежда моделът на сватбената рокля, за да хармонира на вашата фигура ще научите от новия брой на “Сватбен каталог”

Сватбен каталогНай-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание “Сватбен каталог” вече е на книжния пазар. Новият брой съдържа 244 пълноцветни страници, на които детайлно са представени актуални за есенния сезон нови модели сватбени и официални рокли на най-известните български и световни дизайнери, елегантна мъжка мода за младоженеца, а също привлекателни оферти за сватбеното тържество от хотели, ресторанти, фирми за кетъринг, сватбени агенции. В каталога ще откриете още богат избор от годежни пръстени, венчални халки, бижута с перли и скъпоценни камъни; сватбени покани и картички за гостите; предложения за подаръците, сватбената листа и медения месец; булчински букети и украси с цветя; сватбени торти и погачи; диджеи, видео и фото услуги; декорации с балони, пироефекти; луксозни лимузини под наем; свежи идеи за грим, прическа и перфектна фигура; много специализирана, но и забавна текстова информация /рецепти за щастлив брак, тестове за двама, игри и талони с отстъпки/.

От новия брой на “Сватбен каталог” ще научите какви са актуалните тенденции в булчинската мода през есента и как трябва да изглежда моделът на сватбената рокля, за да хармонира на вашата фигура. Ще разберете защо хората се влюбват и какво представлява любовната химия, а също така от какво се дразнят мъжете в една връзка и има ли правила за сексуалните отношения в брака. Няколко тематични фотосесии представят последните предложения на сватбените бутици за предстоящия сезон, като специално внимание е отделено на чаровни шаферски рокли за най-малките гости.

Рекламно-илюстративният характер на “Сватбен каталог”, съчетан с изключително добър дигитален пълноцветен печат и качествена двустранно хромова хартия, както винаги отличава изданието с привлекателен и луксозен вид.

Сватбен каталогСватбен каталог

“Сватбен каталог” се разпространява в цялата страна по павилионите и масите за периодичен печат, а част от снимките могат да се видят и в интернет на адрес: www.svatben-katalog.com