Подготовката за МИС сИРЕНА-ДИНЕВИ Ризорт 2008 е в разгара си

След регистрацията във Fashion.bg и подбора на 22 момичета, предстои да се проведе и финалният спектакъл на бляскавия конкурс МИС сИРЕНА-ДИНЕВИ Ризорт 2008 на 29 август в Свети Влас в новия амфитеатър, който се намира в ексклузивния Диневи Ризорт. На финала участничките ще се състезават за голямата награда TOYOTA YARIS с рекламен договор и короната с диаманти от Алтънбаш.

Три дни девойките ще се учат на пластичност заедно с балет ВЕДА и техните хореографки. В свободното си време ще релаксират с круизите на яхти BAIA. Интерес представлява и подготвеният тест драйв за гостите на конкурса на уникалните модели с хибридно задвижване на LEXUS, включително на флагмана LEXUS LS 600h на 28 и 29.

Специално ушитите бански костюми от Делфина в така модерния за сезона златен ефект ще придадат на участничките допълнителна елегантност. Не без значение са и финалните дълги рокли. Този път организаторите са поканили булчински бутик Холидей Сона с дизайнер Соня Ангътян, която ще избере сред участничките новото лице на салона си.

Две журита ще коронясат новата МИС сИРЕНА-ДИНЕВИ Ризорт 2008. Едното от модни журналисти и другото, звездно жури от топ модели – красотата избира красота. Огромна видео стена, предоставена от SAMSUNG ще даде възможнoст на публиката да наблюдава конкурса в близък план, освен това фирмата ще подари на участничките мобилни телефони, LCD телевизор и видео камера.

Специални награди и подаръци ще има за всички момичета. Специална награда очаква фаворитката на публиката – момичето, събрало най-много гласове от гласуването в сайта на конкурса mis-sirena.fashion.bg. Бижута от Оптима – къщата на лукса, козметика от Махfactor, подаръци от Стъклен свят и много други. Fashion.bg ще избере своята фаворитка, която ще получи удължение за коса от 100% естествен косъм на марката HAIRAISERS, Великобритания, с дължина 40-50см и цвят по избор. Като допълнение към наградата ще бъде прибавена и професионална козметика за грижа от същата марка. Наградата ще бъде предоставена след кратка консултация със стилист от екипа на EXTEND, за уточняване на цвета и дължината на удължението.

Публиката ще бъде приятно изненадана от новия музикален проект на Елица Тодорова - трио, както и от 14 годишната Кръстиана Кръстева, претендентка да представи България на детската Евровизия в Кипър, подкрепяна и популяризирана от фондация Кристи и Франчи.