Елица Тодорова избра конкурса „Мис Сирена” за премиера на новата си морска лятна изненада

Елица ТодороваЕлица Тодорова избра елегантния и стилен конкурс „Мис Сирена” за премиера на новата си морска лятна изненада. Уникалната певица и барабанистка вече шест години представя магнетичната си авторска музика по цял свят, заедно с най-добрия български барабанист Стоян Янкулов.

Космическият глас на Елица в комбинация с дивите ритми и виртуозната им интерпретация карат милиони почитатели на дръм енергията от Япония до Африка да настръхнат. След блестящото представяне и победата в Евровизия 2007 с песента ВОДА, журналисти от цял свят обявиха дуета на барабанистите за световен феномен.

На 29 август чаровната певица се впуска в ново музикално предизвикателство и ще излезе на сцената на конкурсa „Мис Сирена” заедно с двама от най-атрактивните и талантливи музиканти на България - Мирослав Иванов и Антони Рикев - WahTony.

Мирослав Иванов е един от най-утвърдените български китаристи. Създател е на група Сафо, свири и композира за най-добрите български поп групи, рок и джаз формации. Басистът WahTony стартира с група Ахед, участва във фюжън и соул формации и група Tri О Five.

Стихийното трио подготвя специални музикални изненади за почитателите на дръм енд бейса, автентичните етно мотиви и дивите ритми. Като лице на Еко кампанията ”Да засадим дърво!”, “Да запазим Земята чиста!” Елица подготвя и нов вариант на песента Земя, както и на световният хит “Вода”.

Елица Тодорова трио

Елица Тодорова:: вокал, ударни инструменти
Мирослав Иванов:: китари, вокал
Антони Рикев WahTony:: бас китара

Повече информация