Българка в екипа на Кейти Пери, тоалетите на звездите за връчването на Оскарите и модни тенденции за Пролет 2015


Изминалата седмица бе изпълнена с много любопитни новини от света на модата.


Да започнем с това, че българска дизайнерка блесна на модния подиум в САЩ по време на Седмицата на модата в Лас Вегас - Веселка Крачунова, дизайнерката на VHK Fashion, представи самостоятелно ревю в световната столица на хазарта и шоубизнеса.


Събитието на последната седмица несъмнено бе връчването на филмовите награди Оскар - и както винаги тоалетите на звездите предизвикаха огромен интерес и разностранни мнения. Сред най-елегантните дами бяха Гуинет Полтроу, Рийз Уидърспун и Мерил Стрийп, а при господата се отличиха Чанинг Тейтъм, Джаред Лето и Крис Евънс.


Българка в екипа на Кейти Пери, тоалетите на звездите за връчването на Оскарите и модни тенденции за Пролет 2015


Друг повод за гордост дойде отново от САЩ - българка се погрижи за тоалетите на Кейти Пери за Super Bowl. Нашенката е работила върху костюмите на ексцентричната певица за шоуто, което тя изнесе на полувремето на най-гледаното спортно събитие в САЩ.


При нас може да научите повече и за актуалните тенденции при булките и абитуриентките на Пролет 2015.


* За най-любознателните:
Полата е втората най-стара дреха в историята на женските облекла. Научете коя е първата и други забавни факти от историята на модата.
И още: Ацтекските владетели са пиели десетки чаши горещ шоколад на ден. Те не го подслаждали, а го пиели горчив. Вижте коя е първата нация, която започнала да добавя захар в шоколада.


На снимката:
Актрисата Гуинет Полтроу по време на 87-та церемония по връчване на филмовите награди "Оскар"; © Paul Buck/ЕПА/БГНЕС