Coiffure Beauty
В очакване на лятото

„Смятам се за късметлия“
Може би вече го познавате, а може би се питате какво търси мъж без никаква коса на корицата на списание за коси и прически. Много просто – това е Роберто Часка – Робин, известен гримьор и инструктор. Работил е за престижните марки “Диор” и “Ланком”, а в момента ръководи екипа за грим на конкурса “Мис Италия”.
Роберто беше в България през януари тази година, за да проведе семинар по професионален грим и да презентира марката продукти за професионален грим Essential. Прочетете за неговите търсения и кариера, както и професионалните му съвети за грима през този сезон, в специалното интервю, което той даде за Coiffure Beauty.

Зовът на морето става все по-силен и завладяваш, а настроението... то вече е приповдигнато. Очакваме с нетърпение мига, когато отново ще стъпим боси на топлия пясък и ще усетим с цялото си тяло галещите лъчи на слънцето... В този дух е новото предложение на Григорий Кюлев – Гого, наречено “Синьо лято”!
Прическата е интересна комбинация от сплетена на рибена кост коса и свободно падащи кичури. Не е забравен и актуалният в момента бретон. Едно артистично послание за повече разнообразие и свобода.

UNITED BEAUTY
се нарича колекцията на Тиери Лотман. Прическите на Лотман са много далеч от диктата на модата. Те са едновременно „вечни“ и актуални, успявайки да еволюират във времето и да се адаптират към тенденциите сезон след сезон. Характеристиките на настоящата колекция кореспондират с предишни колекции на Лотман, предлагайки множество идеи, обединени от схващането, че за да успее една прическа да се наложи като тенденция, тя трябва да се съобразява както с изискванията на времето, така и с наследеното от миналото.

Нови предложения от Великобритания са Clipso – Naked и колекцията Rio на Mark Woolley.

Специална колекция за мъже Berlin Streets представена от Intercoiffure Artistic Team. Модерните градски мъже – всичко е възможно, всичко е стилно. Авангарден рокер с дълги коси, освободен мъж с къса фешън прическа, строго определени бретони и резки, обработени с гел, падащи встрани кичури – това са улиците на Берлин.

Четете още:
Васил Михайлов участва в уникално шоу в Тулуза, Франция.
Коафьор № 1 на Великобритания Андрю Бартън посети България. Той бе поканен за специално представяне на новите тенденции от L’Oreal Professionel.

За мода:
Тери Георгиева
„Човек се чувства щастлив, когато открие предназначението си и започне да го реализира.“ Младата дизайнерка ни разказва за трудния път към успеха и коментира налагането на тенденциите.
Лятото като фантазия – Триумфът на роклите
Viva PLAST-vegas!

За красота и козметика:
Да предпочетем лесния начин, или как да влезем стройни в летните дни
Релакс и наслада в горещите дни
Етно-козметика
Грим без грешка