Цвети Разложка короняса новата Кралица на цветята

Цвети Разложка короняса новата Кралица на цветятаЦвети Разложка украси с великолепна корона новата Кралица на цветята. Събитието се състоя на 5 април в нощен столичен клуб. Победителката бе избрана сред десет претендентки за титлата. Конкурсът бе открит от новото бижу на Ара Мюзик - страхотната Русина, известна от Мюзик айдъл 3, с рокаджийското й парче към филма "Корпус за бързо реагиране".

Дългокраките красавици, които дефилираха с рокли и бански на Georgo’s и с разкошни тоалети на Кошева фешън, бяха преценявани от жури, в което блестяха плеймейтката Златка Димитрова, мис лято 2011 Флавия Александрова, организаторката на конкурси от висок ранг Меги Савова, моделът Ели Рашева, мистър България Сава Цеков и победителки в конкурсите Мисис България и Лейди България.

Цвети Разложка короняса новата Кралица на цветята

Цвети Разложка короняса новата Кралица на цветятаЦвети Разложка короняса новата Кралица на цветята

Цветя и пеперуди бяха изрисувани върху нежните лица на момичетата от известната гримьорка Светлана Арсова й екипа й, а в косите на красавиците бяха вплетени живи орхидеи. С единодушно решение на журито за Кралица на цветята бе избрана Меги Петрова, която наскоро е завършила икономика, а сърцето й все още е свободно. Меги получи разкошна чанта от Прада, козметика от Рефан и подаръци от Леопард Трейдинг. Всички момичета, освен подаръци от спонсорите на събитието, получиха и ленти с имена на цветя.

Цвети Разложка короняса новата Кралица на цветята

Цвети Разложка засне специална фотосесия за конкурса сред живи цветя и екзотични растения, която бе организирана от Даниела Опълченска, а снимките са дело на Симон Вартерян


Хайлайф