TINA SOCIAL CLUB с модна премиера


Дизайнерката Христина Ангелова с покана зa дефиле в Париж

TINA SOCIAL CLUB с модна премиераВ началото на месец октомври младата дизайнерка Христина Ангелова ще направи своя дебют с уникално модно шоу в D-lifestyle Consept в София. Талантливата възпитаничка на НБУ ще даде сериозна заявка за място сред елита на родната модна индустрия. Доказателство за това е факта, че тя е получила покана за участие в дефилетата за млади дизайнери в Париж през пролетта на 2012.

Христина стартира кариерата си като създава преди година модно ателие под марката Venus. След като се среща с Емануела Маркова и Александър Давидович от D-lifestyle Consept тя започва активно да работи по налагането на TINA SOCIAL CLUB. Творчеството на дебютиращата модиската вече е познато в светските среди. Тя създава прочутото диодно яке на Устата, след което става главен дизайнер на конкурса Top Model of the World през 2009г. Нейни тоалети са обличали Илияна Раева, Славея и Виолета Сиракови, Мис Плеймейт 2010 Дорис Дилова, тв водеща Нели Ангелова, певиците Есил Дюран, Алисия и Галена.

TINA SOCIAL CLUB налага един нов поглед на женската индивидуалност. Модерен стил, съчетаващ в себе си атрактивен силует, креативни конструкции в унисон с висококачествени материи. Платовете, с които работи дизайнерката са коприна, вълна, кашмир,памук и са на водещите в бранша италиански дизайнери. Вече е готов и новия каталог на марката Тina, който е с уникална и нестандартна визия. Дрехите са представени от топ-моделката Гергана Малкоданска.

TINA SOCIAL CLUB с модна премиера

TINA SOCIAL CLUB с модна премиера

Още за Христина Ангелова:

Родена е през 1987г. в гр.Плевен. Завършва професионалната гимназия по облекло и текстил в родния си град. След това се дипломира в специалност “Мода” в НБУ. Има собствено ателие, което се намира в ж-к “Лозенец” на ул.”Миджур”№13. Дрехите на TINA SOCIAL CLUB се предлагат в елитната галерия-бутик D-lifestyle Consept Store на бул.”Пушкин”№15 в София. Марката предлага готови лимитирани изделия, идейни проекти за изпълнители и артисти и изготвяне на цялостна визия и стайлинг.