ВЕЛИКДЕНСКО СЛЪНЦЕ И КРЕПКО ЗДРАВЕ
с „доставка” от априлската БЕЛА


Списание БЕЛА Не е свещеник и е млад, но е премъдър като старец, както наричат монасите в Света гора… Такъв е за Мирослава ИВАНОВА историкът, журналистът и водещият на предаването „Вяра и общество” Горан БЛАГОЕВ, когото тя помоли за предпразничен Великденски религиозен „коментар”. Ако искате да „изкупите невежеството си” по верските, религиозни и семейни въпроси, не пропускайте да прочетете интервюто с Горан Благоев в новия брой на БЕЛА.

За здравето се сещаме да говорим, когато се разболеем. БЕЛА разчупи тази порочна практика – заговори за здраве без наличие на болестни симптоми. Просто в чест на лекарския празник – 7 април. За да погледнете на здравето като на част от културата, зрелостта и себепознанието, обърнете по-специално внимание на статиите в рубриката „Да поговорим”

Самозареждане е дума, която звучи обещаващо – особено през април, когато пролетната умора е в акция. БЕЛА предвидливо ви „въоръжава” с няколко ценни съвета за бързо и лесно запълване на енергийния дефицит. От вас се иска само да се разхождате по-често, макар и за кратко, да пиете повече вода и най-важното – да си изготвите по-умна стратегия за пиене на кафе…

В наше време двойките не бързат да узаконяват отношенията си пред държавата. Но въпреки това фразата „Ще се омъжиш ли за мен” продължава да тормози женските главици и да разпалва въображението на мъжете. Защо предложението за брак не е лишен от смисъл ритуал, ще прочетете в априлската БЕЛА.


И още в новия брой на Бела:

АНТРЕФИЛЕ: Първо щастието, после отслабването

ХАЯ: Миши дупки

БОЛНА ТЕМА: Прошката

МОДА: Горещи флиртове с флората и фауната. Ода за дамската чанта.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Под дъгата на модерното. Жертви на/за фигурата. Малки тайни за звездни тела. Събудете кожата! Непобедими ли са стриите? Горещи глави. (4 нови процедури във фризьорския салон и вкъщи.) Калцият и зъбите. Възход и падение на солта. Благодарността се ражда, когато запееш. Страх от неочакваното.

ЗВЕЗДИ: Антъни Хопкинс – талантът на един демон.

ИСТОРИЯ НА... яйцето

САМОПОЗНАНИЕ: Колко е важно да бъдеш различен. Възпитание на волята.

ТЯ И ТОЙ: Той, специалният! (Банални съвети как да го задържим.)

ЕТИКЕТ: Подарява ли се букет на мъж?

ПО СВЕТА: Духът на Лондон. (Встрани от утъпканите маршрути.)

БЕЛА КЪЩА: Правилата за обзавеждане на спалнята. Още по-писани яйца по най-лесния начин. Печем козунаци и сладкиши. Истинско ризото. Кулинарно за Великден по света. Японката Йоко Московиц: „Готвенето е път към себе си.” Пролетни ухания.

АСТРОНАВИГАТОР: Твоят верен астрогид за месец АПРИЛ

БЕЛА – за жените, които знаят и не знаят какво искат!

www.bela.bg