Бельото с ръбове отива в миналото

Силвия Тодорова

За всяко нещо, което използваме днес, ни се предлагат подобрения и нови приложения, които уж правят живота ни по-лесен, но всъщност ставаме все по-заети. А днешният потребител иска най-доброто. И въпреки че някои от най-новите „джаджи” изчезват без да оставят следа, има такива, които променят живота ни дотолкова, че се чудим как изобщо сме живели без тях преди.

Безспорно всяка съвременна жена има нужда от „интелигентна” мода, която да отговори на високите изисквания на технологичното време и забързания ритъм на живот. Именно на нея sloggi с гордост предоставя вълнуващото „ново поколение” бельо sloggi Sensual Fresh.

Бельото с ръбове отива в миналотоБельото с ръбове отива в миналото

Известната и у нас серия бельо sloggi Sensual, превърнала се бързо в бестселър е изработена от гладък микрофибър, без ръбове и в кройки с изчистен стил, които приемат формата на тялото като „втора кожа”, леки са и лесни за поддържане. От този сезон обаче sloggi Sensual е осъвременена с нова подобрена тъкан - microfibre/Lycra Fresh FX®. Тази забележителна материя запазва всички първоначални качества като позволява по-бързо изпаряване на влагата за по-добро регулиране на температурата и устойчивост към бактерии. Специалният сертификат за качество Oeko Tex 100 гарантира и липсата на вредни химикали, използвани при производството.

Sloggi Sensual Fresh ще изпрати в миналото класическото бельо с видими ръбове. Серията се предлага в 6 части: мини, тай, хипстер, подплатен сутиен и топ. Всички са в трите основни цвята, без които никой гардероб не може: черно, бяло и телесно.

Перфектната колекция бельо, както всяко умно момиче знае, се състои от красиви цветове, привлекателните линии, нещо „уау” и пълен комфорт. Водещата тенденция при дамите за този сезон е модерният градски стил, загатващ носталгия. Повечето серии са М2М (mix-to-match) и включват сутиен и топ.

Бельото с ръбове отива в миналотоБельото с ръбове отива в миналото

Новата палитра на sloggi за тази есен предлага цветове като фината, изтънчена ванилия, лилавото и гранитено сивото, което виждаме в усъвършенствания модел невидимо бельо sloggi Invisible Sense. Всяко съвременно момиче с вкус към модата ще осигури място в гардероба си за удобните мини или хипстер от серията Daylight или за комплекта от топ и мини с еластична дантела и нежни панделки – sloggi Gentle.

Новата мъжка колекция бельо на sloggi men за сезона включва изчистени линии и кройки, висококачествени материи и модерни цветове. Общоизвестен факт е, че мъжете пазаруват дрехите си по различен начин от жените. Докато дамите нямат нищо против да прекарат цял ден по магазините, само за да купят накрая първото нещо, което са видели, мъжете вземат своите решения два пъти по-бързо и работата е свършена.

Проблемът на подхода, който избягва суетенето е, че ако не знаете точно какво търсите, бързото пазаруване може да се окаже истинско модно бедствие. Така че, мъже, щом сте решили да обновите гардероба си за този сезон, пристъпете към водещата марка бельо sloggi men с нейните напълно ясни и безопасни напътствия за добрия дизайн.

Хипстерите продължават да превземат света на мъжкото бельо и са в напълно нови sloggi men серии. . .

Снимки:

1. sloggi Daylight
2. sloggi Sensual Fresh
3. sloggi Gentle
4. sloggi Ivisible Sence

Фото: © sloggi

www.sloggi.com
www.triumph.com

Четете повече във Fashion Lifestyle Magazine