Брад Пит и Анджелина Джоли пускат детска модна линия


Теодора Денева

Брад Пит и Анджелина Джоли пускат детска модна линия Холивудските звезди Брад Пит и съпругата му Анджелина Джоли, вдъхновени от модните стилове на Madoxx, Zahara, Pax и Shiloh - четири от шестте деца, които отглеждат, ще пускат детска линия облекло.

Средствата от продажбите ще бъдат предоставени на фондацията "Джоли-Пит", която подкрепя хуманитарни каузи по целия свят.

Въпреки че няма подробности за модната линия запознати предвиждат една вдъхновяваща колекция, включваща дори тиранти, вратовръзки, карго шорти и поло блузи, които могат да бъдат използвани и от двата пола.

Това не е първият път, в който 46 годишният Пит и 35 годишната Джоли се занимават с моден дизайн. Миналата година Холивудската двойка започна работа с английския бранд луксозни бижута Asprey, чието бижу от черен диамант Джоли носеше в Лос Анжелис на премиерата на нейния нов филм - "Агент Солт".

Експертите очакват детската колекция, лансирана от Джоли и Пит, да се превърне в хит и да донесе солидни постъпления във фондацията им.