Чанти by Imelda - оригиналност и лукс

На деветото издание на седмицата на модата в Кастилия и Леон испанската фирма by Imelda показа своята колекция чанти и обувки за пролет-лято 2009. Колекцията е много романтична. Част от нея е вдъхновена от морските вълни и чантите са с множество волани. Друга част от чантите са с национални елементи и са вдъхновени от типичните за Испания борби с бикове. Цветовете са топли и ярки - зелено, розово, морско синьо, бяло, оранжево, както и много пясъчни и земни нюанси. Кожите са естествени, а изработката е перфектна.

Чанти by ImeldaЧанти by Imelda

За любителите на екзотиката се предлагат модели от кожа на щраус, алигатор, питон, жаба и др. Щраусовата кожа по ценност е след крокодилската. Тя най-често не е от диви щрауси, а от отглеждани в щраусови ферми птици.

Чанти by ImeldaЧанти by Imelda

Дизайнер на колекцията е Imelda Sánchez.

Снимки:

1. - 4. Модели чанти by Imelda
© Dialog Textil

5. Дизайнерката Imelda Sánchez заедно със Силвия Кабаиванова, управител на Fashion.bg пред щанда на by Imelda по време на седмицата на модата в Кастилия и Леон.
© Fashion.bg

Дизайнерката Imelda Sánchez заедно със Силвия Кабаиванова, управител на Fashion.bg пред щанда на by Imelda по време на седмицата на модата в Кастилия и Леон

Ако сте вносител и се интересувате от посочените стоки, свържете се с организаторите на седмица на модата в Кастилия и Леон Ade Internacional EXCAL, за да посетите при преференциални условия следващото издание на събитието през март 2009 г.