Идеалната чанта съществува и този сезон ще я намерите в CCC!

Някои смятат, че най-добрите приятели на жената са диамантите. Но дали е така? Според нас тази титла заслужава дамската чанта, ежедневният спътник на всяка жена, която независимо от повода, времето и мястото е с нас винаги и навсякъде.

Идеалната чанта

В най-новата колекция чанти на CCC ще намерите богат избор за летния сезон от марките Lasocki, Gino Rossi, Badura и Mexx! Денина Ма̀ртин, моден инфлуенсър и блогър, описва лятната колекция чанти CCC като „модното откритие на сезона“.

Идеалната чанта

„Новата колекция чанти на CCC е моето модно откритие на сезона! Класически, стилни, цветни, изненадващи с оригинални форми и текстури. Дамската чанта може да ни отличи от тълпата, да разкрие нашия уникален личен стил.“

Денина Ма̀ртин

Идеалната чанта

В магазините на CCC ще намерите най-голямата селекция от модели чанти за всички поводи! Тук ще откриете ежедневни, удобни чанти - тип шопър, средно големи дамски чанти и малки куфари – марките Lasocki и Gino Rossi определено са водещи в тези категории. Не липсват и чанти за специални поводи от Badura и Mexx. Ако все още нямате аксесоар за предстоящия сватбен сезон, за парти или официален повод – идеалната чанта ви очаква в ССС! Лилавата чанта Mexx на верижка е идеална за елегантно семейно събиране, докато малката шик чанта в бордо на Gino Rossi е перфектен избор за сватбата на вашите приятели.

Цветовата схема на тазгодишната колекция чанти CCC покрива широк спектър от класическо черно, през фини сиви и топли, светлокафяви до деликатни розови, бежови и бели цветове.

Идеалната чанта

Простота на линиите, най-новите тенденции, световно признати марки, достъпни цени – всичко това в една колекция чанти, в която всяка дама ще намери своя аксесоар! Моделите се отличават с женственост, примесена с умерена доза момичешки дух.

За някои чантата и обувките са допълнение към една визия. За мен те често са отправна точка и основен акцент в облеклото, която може изцяло да продиктува посоката и стила на аутфита. От богатата селекция на CCC подбрах 4-ри модела чанти с обувки, които ги допълват. И четирите са различни и носят различно стилово внушение. Лилавата чантичка Mexxноси усещане за лятна свежест и колорит. Бежовото куфарче Badura пък е идеално за работещите дами, а класическият модел в бордо на Lasockie чудесна елегантна опция. И не на последно място - моят абсолютен фаворит от селекцията - червената чанта GinoRossi с обувките, част от колекцията MarilynMonroe. Това вечно и класическо червено трудно остава незабелязано!

Денина Ма̀ртин