Звездно начало за SOFIA FASHION WEEK AW 2018

DJ Mascota откри българската вечер

Седмото издание на SOFIA FASHION WEEK AW 2018 стартира звездно и в продължение на пет вечери ще представя най-новото от света на модата. По традиция и тази година първата вечер бе запазена за българските марки и дизайнери. Водещите Боряна Баташова и Теодор Тодоров поставиха началото на седмицата на модата в София, като отправиха специални благодарности към екипа на хотел „Маринела“ и зала EFFE, организатора на събитието Мария Бонева и арт директора Антон Узунов,както и към целият екип на Sofia Fashion Week AW 2018.

Звездно начало за SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Българският спортен бранд FLAIR заедно с DJ Mascota взривиха сцената с нестандартно шоу специално подготвено за събитието. Лицето на модната седмица Ивайла Бакалова привлече всички погледи към сцената на модното събитие заедно с Алфредо Торес, който бе изготвил хореографията,Златка Димитрова, рапърът Dim4ou и съпругата му Веси. Колекцията на бранда Flair е предимно в бяло и черно, в категоричен контраст, и същевременно в пълно съчетание. Цветовете, характерни за марката са вдъхновение за спортния дизайн, който контрастира в колекция “Feel the move” и добавя към нея доза смелост с експлозия от нюанси, теми и цветове.

Звездно начало за SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Звездно начало за SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Дизайнерката Антония Стоянова от модна къща IMANE, показа модели с изискан градски шик, изработени с много фантазия и висококачествени материали.

Лицето на Sofia Fashion Week AW 2018 – топ модела Ивайла Бакалова представи българският бранд VANITTA. Дизайнерът Гергана Петрова беше заложила на балансирана ексцентричност, съчетана със спортно-елегантна визия. Повече от 20 години марката изработва дамско и мъжко облекло, както за българския, така и за международния пазар.

Звездно начало за SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Звездно начало за SOFIA FASHION WEEK AW 2018

За трети път на сцената на Sofia Fashion Week AW 2018 излезе най-популярния онлайн бранд за дизайнерска мода в България 29DESIRES. Фокусът на новата им есенно-зимна колекция бе насочен към жената, която стои между модерния Запад и мистичния Изток събрала най-доброто от двете култури в своята визия. Дизайнерът Жоро Драгнев впечатли публиката с модели връхни облекла завършени с естествен косъм за разкош.

Звездно начало за SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Звездно начало за SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Бременната водеща и модел Ева Кикерезова дефилира за българската марка INSTINCT, с дизайнер Руслана Канева. Това е единственият бранд за бременни жени в България, който предлага елегантни, красиви и официални дрехи за бременни дами, както за продажба, така и под наем. Ефирни, нежни и стилни материи съчетани в удивителни тоалети, който подчертават красотата и прикриват несъвършенствата на бъдещите майки. Всяка жена има шанса да се чувства удобно и да изглежда перфектно през всичките девет месеца на своята бременост. Сцената на модното събитие бе превезета от красиви бременни жени с елегантни рокли в комбинация с аксесоари за глава на бранда Sevi by Sevdalina.

Звездно начало за SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Модна къща Paruchev, впечатли мъжката част с 15 изключително оргинални и елегантни предложения. Основен акцент на марката е изработването на бутикови модели по индивидуални поръчки с изключително високо качество на платовете от класата на Аrmani и Cerruti. Дизайнерът Атанас Парушев във всяка своя колекция оставя своя почерк за изисканост, стил и класа.

Звездно начало за SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Както винаги представянето на Biliana Yotovska label беше изпълнено с много акробатични номера и спортен дух. Да я подкрепят на сцената дефилираха нейният съпруг-културиста Димитър Димитров и дъщеричката й Никол.В изпълнение на поп певицата Прея,представените спортни модели на Биляна Йотовска накараха публиката да види и ималките неща от живота. Този сезон тя залага на камуфлажа в три разновидности - елегантно, спортно и удобно. Нейната модна философия е стремеж към създаване на уникален дизайн, безупречна визия и максимален комфорт.

Звездно начало за SOFIA FASHION WEEK AW 2018

“Независимо дали спортувате или се наслаждавате на свободното си време, облечени в “Biliana Yotovska label“, всички погледи трябва да са приковани към вас.” - категорична е фитнес моделката.

Новата си колекция от слънчеви очила и диоптрични рамки за 2019 г. представиха и българската марка KWIAT. Вдъхновени от модерния градски стил с повече метал в различни форми и цветове очарова аудиторията със своята елегантност и оргиналност.

Есен-зима в черно показа дизайнерът Nikolay Bozhilov - носител на престижната награда за мода “Златна игла“. Елегантни и стилни модели за всяка дама имаше в неговата най-нова колекция. Тоалетите, създадени с внимание съчетават баланса между природата и технологията. Те носят усещането за безвремие и оргинална концепция.

Звездно начало за SOFIA FASHION WEEK AW 2018

„Запечатано с целувка“ беше мотото на новата колекция на бранда „Wolf Walley“, която е изцяло ориентирана към младите дами и децата.Колекцията беше представена от най-красивите жени в Европа, които демонстрираха облекла с елегантни и стилни силуети.

С грандиозно закриване завърши първата вечер от Sofia Fashion Week AW 2018, пословичните с хумора си "Бонанза Бачорски" представиха модно ревю под акомпанимента на Елена Брусарска. Тя изпълни кавър на емблематичната песен на Queen - I want to break free, а около нея дефилираха сексапилни дами с прахосмукачки, мопове и легени.

Звездно начало за SOFIA FASHION WEEK AW 2018

След бляскавото ревю гостите на събитието се забавляваха на стилно афтър парти в Street Lounge Hotel Marinela с DJ Mascota и Flair.

Билети за Sofia Fashion Week AW 2018, може да намерите в мрежата на Ивентим и при консиерж в хотел Маринела.

Следете всичко за събитието на : http://www.sofiafashionweek.com