Български дизайнер e поканен да участва на изложението Barcelona Bridal Week

Виргиния ЗдравковаОт 30 май до 1 юни в Барселона се състоя едно от най-големите изложения на булчински рокли в Европа – Barcelona Bridal Week. На това бляскаво и изключително атрактивно събитие всяка година участват най-престижните испански фирми, както и световно известни дизайнери от цял свят (предимно от Италия, Франция, Израел и др.) Сред тях бяха и Pronovias, Rosa Clara и Hanibal Laguna.

За първи път обаче български дизайнер беше поканен да участва на това изложение. Виргиния Здравкова имаше честта и удоволствието да представи прекрасните си рокли в Барселона.

Щандът Virginia - atelier беше един от най-впечатляващите. Преобладаващите цветове бяха традиционните черно и бяло, но умело съчетани с актуалното сребристо. За акцент на изцяло облицованите с черна дантела стени, ярко се открояваше логото на Virginia-atelier, инкрустирано с червени кристали Swarovski.

Виргиния Здравкова

За представянето си, дизайнерката изработи нови булчински рокли и репродуцира някои модели от последните си колекции. За всяка рокля имаше специално изработени аксесоари – обувки, чанти и бижута. Всички посетители бяха покорени от лукса, изяществото, качеството на материите и изработката на моделите. Изключително интересен за всички посетители беше ефектът на вентилаторите, които бяха поставени на витрините и леко повяваха ефирните рокли от фини материи и пера. Впечатление правеше и моделката Мария Рашева, която дефилираше с роклите на Virginia - atelier и посрещаше клиентите на входа на щанда.

Щандът Virginia - atelier

Виргиния Здравкова получи безброй комплименти за таланта си и бе сравнена с едни от най – великите световни дизайнери. Virginia – atelier скоро ще открие бутик в Барселона и очаква успех в най- големия световен център на булчинската рокля.

Щандът Virginia - atelier