Моделът Криси Тайгън се отказа от фотошопа

Известната моделка Криси Тайгън се е отказала от фотошопа за снимките си в Инстаграм.

Това разкри самата красавица по време на участието си в телевизионното предаване "Шоуто на Мередит Виера" (The Meredith Vieira Show) по телевизия Ен Би Си.

Моделът Криси Тайгън се отказа от фотошопа

Преди няколко дни Криси Тайгън показа свои снимки в тази социална мрежа, на която по бедрата й се виждат синини и стрии (белези като ивици). В медиите веднага започнаха обсъждане на фотосите, а ползвателите похвалиха хубавицата, че не ползва фотошоп за разлика от повечето знаменитости. Младата жена уточнява, че е получила синините, защото "вечно се е удряла на нещо в кухнята".

"Имам всички приложения за обработка на снимките в телефона, но повече не желая да ги ползвам. Струва ми се, че всички забравихме как трябва да изглеждат нормалните хора", заяви Криси.

По думите й хората използват тези приложения не само за да обработят по-красиво снимките, но и за да си намалят примерно бедрата.

"Това е нечестно! Всичко започна от ботокса, но прерастна във феномен на фотошопа. Познавам лично някои момичета, които злоупотребяват с това. В живота те са съвсем други", уверява Тайгън.

БГНЕС