Световни модни брандове дебютираха в София


* STRAND Department Store
официално отвори врати в City Center Sofia.
50% отстъпка на ранната есенна колекция привлича клиентите на търговския център


В City Center Sofia на бул. Арсеналски 2 официално отвори врати първият STRAND Department Store, който се разпростира на над 750 кв.м. Новите модни марки дават заявка за един силен сезон, богат на новости и експерименти. Дамската и детска мода са разположени в магазина на първия етаж и радват почитателите на модата с колекциите на световни брандове като Alcott, Broadway, Bossini, Mustang, LIST, Oasis, Shana, Silvian Heach и други. Детските стоки са на модните марки Bossini и Zippy. Повечето от тях стъпват за първи път в София и обещават да станат новия хит сред почитателите на стила и актуалните тенденции. Мъжката мода е разположена в магазина на партерa и предлага качествена актуална мода за силния пол. Тази есен в него ще бъдат представени колекциите на марките Alcott, Bossini, Broadway и Mustang, а от следващия сезон клиентите ще се радват и на дрехи от други световни брандове.


Световни модни брандове дебютираха в София


STRAND Department Store е собственост на компанията ZBS, която притежава права за България, за над 30 световни марки, повечето от които са ексклузивни. Сред тях са Next, Claire's, Flormar, French Connection, Oasis, Warehouse, M&Co, Bossini и други. От компанията споделиха, че предлаганите в STRAND марки са внимателно подбрани, за да предложат богат избор на качествени модни стоки и аксесoари за цялото семейство и всеки повод, които са различни от масовия пазар и същевременно на достъпни цени.


Световни модни брандове дебютираха в София


В социалната мрежи Facebook, на страницата на STRAND България, вече стартира модна игра, в която ако се включите ще можете да спечелите ваучер от 50 лв. В страницата на STRAND в социалната мрежа Pinterest също ви очакват изненади. Печелившите от двете игри ще бъдат обявени на 5 ноември. Почитателите на ексклузивния микс от международни марки могат да се възползват от 50% отстъпка на ранната есенна колекция в магазина на STRAND.


Световни модни брандове дебютираха в София


Почерпете вдъхновение от модните предложения в STRAND Department Store и превърнете визията си, дори и в по-студените дни, в истинска наслада за очите на околните.


Световни модни брандове дебютираха в София


До края на годината компанията собственик на STRAND Department Store ще отвори 20 представителни магазина на световни марки в Ринг Мол, който ще отвори врати през ноември.


Повече информация за STRAND Department Store и предлаганите марки