Дизайнерът Том Форд с награда за цялостно творчество

Дизайнерът Том Форд с награда за цялостно творчество Партньорът на Том Форд, Ричард Бъкли, ще връчи на любимия си награда за цялостно творчество, съобщава сайтът ContactMusic.

Отличието ще бъде връчено по време на церемонията по раздаването на наградите на Съюза на модните дизайнери в Америка.

66-годишният Бъкли, който е моден журналист, ще присъства на събитието довечера в Ню Йорк в компанията на съпруга си 52-годишният Том Форд. Журналистът ще има честта да връчи на половинката си наградата, която носи името на дизайнера Джофри Бийн.

Водещ на церемонията ще бъде филмовият режисьор и сценарист Джон Уотърс. Актрисата Лупита Нионго ще връчи наградата за Дизайнер на дамско облекло, а нейните колеги Кери Ръсел и Джеймс Марсден също ще връчат награди по време на церемонията.

Певицата Риана ще получи отличие за модна икона заради стила си, който непрестанно се развива. Предишни носители на тази награда са Лейди Гага, Кейт Мос, Джони Деп и Никол Кидман.

Алесандра Амброзио, Суки Уотърхаус и номинираният Алекзандър Уанг са само част от имената на гостите на церемонията по раздаването на наградите на Съюза на модните дизайнери на Америка

.

БГНЕС