ОБЪРНИ СЕ! ПОКАЖИ МИ ТВОЕТО.....”СЛОГИ”!

Това призовава бельото ”Sloggi” в своя международен конкурс

Здравка Кирилова

“Слоги” (“Sloggi”) реши да обяви конкурс за най-красивото дупе в света! Стартът на конкурса беше обявен на оригинална пресконференция – шоу, където г-жа Дора Блек – генерален мениджър на “Триумф България” обяви целите на кампанията. Двамата световни победители – мъж и жена в конкурса “Покажи ми твоето sloggi” ще спечелят рекламен договор за следващата международна рекламна кампания на “Sloggi”, 10 хиляди евро, както и застраховка на техните дупета. В старта на конкурса в България се включиха очарователните момичета и момчета от балет “New X”, които със специален танц представиха най-новата есенна колекция бельо и бански костюми на фона песента на “Sloggi”. Мелодията, на която танцуваха, е специално създадена за конкурса и се изпълнява от Аида - една от финалистките в телевизионното шоу “Music Idol” в Германия.

“Sloggi” е марка на световния гигант “Triumph”. Продуктите са предимно бельо и бански – дамска и мъжка линия. Бельото е предимно спортно, младежко, комфортно. Банските са в свежи нюанси, много закачливи. При “Sloggi” ключовите думи са лекота, изчистен силует, удобство. Друга отличителна черта на компанията е, че обича изненадите, приятните емоции и веселите идеи.

Как да участвате?

Започвайки през месец юли 2007 година, конкурсът “Покажи ми твоето Sloggi” си поставя за цел да намери най-прекрасното дупе на света, като надпреварата ще се проведе паралелно в 31 страни по света. Всеки може да се включи в конкурса. На интернет - адреса www.sloggi.bg “бъдещите модели” (не по-малки от 18 години) могат да изпратят свои снимки. Фотографиите трябва да са заснели техните дупета по бельо или с дрехи, в някоя от следните категории: “Най-горещо”, “Най-забавно”, “Най-добре облечено” и “Татуирано”. Веднъж изпратена, снимката се проверява дали отговаря на изискванията и след това гласуването започва с водещия въпрос “Кой има най-големи шансове да бъде следващия интернационален модел на Sloggi?”

В нашата страна гласуването ще приключи на 30 септември. Първите 20 момичета и 20 момчета – тези, които са получили най-много гласове в интернет-конкурса, ще бъдат поканени за участие в полуфинал на живо, на който ще бъдат излъчени общо 20 финалисти (по 10 от двата пола). Националният финал ще бъде на 11 октомври 2007 в София. Компетентно жури ще избере двамата победители, които ще се явят като представители на страната ни на големия финал на световния конкурс .

Големият финал!

Победителите от всяка страна ще се явят на специален финален конкурс през есента на тази година. Двамата “шампиони” от съответната страна – мъж и жена – ще заминат за грандиозния интернационален финал, където международно експертно жури ще определи чие дупе ще бъде “короновано” за най-красивото в света и ще вземе участие в следващата рекламна кампания на Sloggi по света. Големият финал ще се проведе на 1 ноември 2007 в Мюнхен.

Страните, участващи в конкурса

Всеки от Австрия, Германия, Белгия, Холандия, Швейцария, Франция, Испания, Португалия, Италия, Гърция, Великобритания, Ирландия, Дания, Финландия, Швеция, Норвегия, Израел, Полша, Чехия, Унгария, Хърватия, Словения, Румъния, България, Русия, Естония, Латвия, Литва, Бразилия, Япония и Южна Африка да се чувства поканен за участие в конкурса. Състезанието е повече от всеобхватно и ще достигне до бъдещи “гласоподаватели” от всички кътчета на света. Буквално всеки е поканен да гласува он-лайн на уеб-сайта в съответната страна във всяка категория, независимо дали той самият участва със своя снимка.

За най-активните участници в гласуването отделните страни са предвидили различни награди. Най-активно гласувалите в българското издание на конкурса ще получат покани за участие във финала на националния конкурс, ваучери за покупка на бельо Sloggi, брандирани фланелки и CD-та с песента, създадена специално за конкурса “Show me your sloggi”. Много подаръци и изненади са подготвили и медийните партньори на кампанията: списанията “Космополитън” и “Блясък”, интернет порталът www.fashion.bg и радио “Fresh”.

Всяко дупе е уникално и затова Sloggi ги харесва всичките. Просто се обърни и покажи на света своето ..... sloggi!


ФОТО: БОЖИДАР МАРКОВ

Снимки:
1. – 8. Модели от най-новата колекция на “Sloggi”, демонстрирани от балет “New X”.
9. Дора Блек и Анжелина Кьосева от “Триумф България” заедно с Любомир Стойков запознават медиите с условията на конкурса.
10. Една от водещите визии на конкурса “Show me your Sloggi”.

© Любомир Стойков
Всички права запазени!