Джъстин Тимбърлейк бе обявен за най-стилният мъж на планетата


Джъстин Тимбърлейк бе обявен за най-стилният мъж на планетатаТой често оглавява класациите за най-желан мъж на планетата, но изглежда певецът Джъстин Тимбърлейк е на път да измести и красавеца Дейвид Бекъм в категорията за най-стилен мъж в света.

38-годишната футболна легенда Бекъм трудно ще задържи короната си за стил, имайки предвид вида на Тимбърлейк през последните години.

Цифровият телевизионен канал Fashion One Television състави класация за най-стилните мъже на планетата, в която място намират още актьорите Райън Гослинг, Джеймс Франко и Брадли Купър.

Дейвид Бекъм все още превъзхожда по стил личности като дизайнера Том Форд, певците Кание Уест, Фарел Уилямс и още много други известни имена, но едва ли би останал доволен от новата първа позиция в лицето на Джъстин Тимбърлейк.

"2013 беше годината на Джъстин. Той не само се завърна на музикалната сцена и под светлините на прожекторите, но и показа огромна доза стил и сексапил по време на всичките си публични появи", коментира говорител на телевизионния канал.


Източник и снимка: БГНЕС