Сандра Бълок с 4 отличия от
People's Choice Awards 2013


Юбилейната 40-а церемония за връчване на престижните отличия People's Choice Awards ("Изборът на публиката") за 2013 година се състоя вчера (8 януари 2014) в театър "Нокиа" в Лос Анджелис, Калифорния.

Американската актриса Сандра Бълок триумфира като спечели най-много награди и победи в 4 от 5-те категории, в които беше номинирана, включително "Любима филмова актриса".

Джони Деп пък спечели приза за "Любим филмов актьор".


Сандра Бълок с 4 отличия от People's Choice Awards 2013Сандра Бълок с 4 отличия от People's Choice Awards 2013


Бритни Спиърс
за първи път завоюва гласовете на милиони зрители и получи награда в номинацията "Любим поп-изпълнител", а Деми Ловато и Джъстин Тимбърлейк победиха в категориите "Любим певец" и "Любима певица" за 2013. Освен това Тимбърлейк грабна наградата за "Любим албум" за диска "The 20/20 Experience" и беше признат за любимия на публиката R&B-изпълнител.

Първото място в категорията "Любим актьорски екип" спечелиха Сандра Бълок и Джордж Клуни за изпълнението си във филма на Алфонсо Куарон "Гравитация". "Любим комедиен актьор" стана Адам Сандлър, а за "Любим драматичен актьор" беше обявен Леонардо ди Каприо.


Сандра Бълок с 4 отличия от People's Choice Awards 2013Сандра Бълок с 4 отличия от People's Choice Awards 2013


Дженифър Хъдсън
беше отличена за хуманитарната си работа за фондация "Julian D. King Gift", която основава през 2008 година за деца в неравностойно положение.

Източник: ИТАР-ТАСС
Снимки:
1. Сандра Бълок
2. Бритни Спиърс
3. Деми Ловато
4. Дженифър Хъдсън
БГНЕС/ЕПА