На връх Бабинден избират Мисис Баба 2014

На връх Бабинден избират Мисис Баба 2014 На 21 януари, Бабинден, за пети пореден път ще се избере най-красивата баба на България – "Мисис Баба" 2014.

Над 300 кандидатки от цялата страна заявиха желание да участват в надпреварата, а до финала журито допусна едва десет. Целта на този конкурс е даде пример за съвременна баба – поддържана, със самочувствие, лично пространство, работеща, щастлива и радваща се на живота, любяща майка и баба.

Миналогодишната победителка "Мисис Баба" 2013 – Татяна Трайкова ще предаде своята корона на "Мисис Баба" 2014. Но не това е най-интересното. Тя ще представлява България в третото издание на международния конкурс "Grandma Universe" 2014. Участие в тази надпревара са заявили 10 държави. Новата носителка на титлата "Grandma Universe" ще бъде избрана на 21 януари в България. Своята ексклузивна корона и лента тя ще получи от първата носителка на титлата "Мисис Баба" 2010 – Капка Амзина, която е и домакин на надпреварата за "Grandma Universe" 2014.

Организатор на събитията "Мисис Баба" 2014 и "Grandma Universe" 2014 е сдружение "Famous", а продуцент на двете прояви е Меги Савова. Събитието по традиция ще има и благотворителен характер. Средствата ще бъдат предоставени на Санка Христова, една прекрасна и всеотдайна баба, която сама отглежда внучето си след нещастен случай с родителите му.

Най-интересната и най-приятна изненада за зрителите в залата е фактът, че двата конкурса ще бъдат на една и съща дата, в един и същи час и на едно и също място – Бабинден по стар стил – 21.01.2014 г. от 19.00 в гранд хотел София.

Снимка: миналогодишните победителки "Мисис Баба" 2013 - Татяна Трайкова и "Grandma Universe" 2013 - Марлени де Рейес (от ляво на дясно)

БГНЕС