Топ моделите на "Ивет Фешън" ни връщат към блясъка на 90-те години

Най-добрата модна агенция в България отново с уникален календар


Дългоочакваният календар на "Ивет Фешън" за 2014 отново ще изненада ценителите на красотата. Повече от 10 години агенцията представя уникалния моден календар, който има истинска колекционерска стойност.

"Born in the 90s" не е обикновен календар, той е разходка из едно отминало, но емблематично време. Снимките ви дават възможността отново да изживеете спомени от 90-те години, в компанията на 7 завлядяващо красиви жени.


Топ модели на "Ивет Фешън" ни връщат към блясъка на 90-те години


Календарът е екслузивно издание - осъществен е със съдействието на Дюни Ризортс. Кадрите на "Born in the 90s" са дело на един от най-добрите фотографи в България - Васил Германов.

Стайлингът е на Хубен Хубенов, а гримът и косата на Слав, те са инспирирани от незабравимите супер модели на 90-те години, които бяха по-известни от марките, които представяха.

Манекенките от онова време бяха превърнати в истински икони и днес те намират отражение в новото поколение - родените през 90те! Във фотосесията участват 7 от топ моделите на "Ивет Фешън", сред които Ваня Билева, Нора Шопова, Християна Димитрова и Екатерина Куцарева.


Топ модели на "Ивет Фешън" ни връщат към блясъка на 90-те години


"Решихме тази година да заложим на 90-те години , тъй като има едно завръщане в модата към това време. Освен това момичетата са родени именно тогава и е страхотно, че те успяха да се превъплатят в моделите, на които са подражавали като деца", споделя Ивет Григорова собственик на агенцията, която през 2014 ще отбележи 20-тата си годишнина.


Топ модели на "Ивет Фешън" ни връщат към блясъка на 90-те години


Традиционно календарът на "Ивет Фешън" ще бъде представен на бляскаво модно парти в клуб "Маскара" на 4 декември 2013. Агенцията ще събере най-красивите и успешни свои модели.

Водещи на събитието ще са актрисата Луиза Григорова и родния сексимвол Иво Аръков. Партито ще бъде подгрявано от Поли Генова, Михаела Филева и Били Хлапето. Всички гости на събитието ще имат привилегията първи да получат емблематичния календар за 2014 година.