Как поддържа безупречната си кожа Кейт Бланшет?


Как поддържа безупречната си кожа Кейт Бланшет?Кейт Бланшет е известна не само с безупречния си стил, но и с кристално чистата си, изключително гладка кожа.

Тя разкри тайната си пред британския вестник "Дейли Телеграф". 44-годишната актриса, която е глобален посланик на луксозната марка козметични продукти "SK-II", твърди, че добрата почивка подобрява кожата.

Тя се подлага и на акупунктура, която стимулира някои части от тялото след проникването на игли през кожата.

"Не можем да върнем времето назад, но можем да опитаме да спим повече. Ако си здрав отвътре, кожата ти също ще бъде по-здрава. Поради това смятам, че е важно да подхранвам основата на кожата си, не само повърхността й. Харесва ми да се подлагам на акупунктура и на хубав, силен терапевтичен масаж…, въпреки че не го правя толкова редовно, колкото ми се иска", сподели Кейт.

Заради натоварения си график актрисата няма време да си слага грим, но твърди, че научила някоя и друга техника, наблюдавайки как професионалистите прилагат продуктите. "Рядко ми остава време за грим, използвам всичко, което мога да сложа в колата. Но работата ми с някои наистина страхотни гримьори като Мери Грийнуел и Мораг Рос ме научи на някой и друг трик. С четката можеш да промениш цялото си лице", разказа Бланшет.

Източник и снимка: БГНЕС