Доналд Тръмп обяви членовете на журито на конкурса "Мис Вселена 2013"


Доналд Тръмп и Пола Шугарт (президент на организацията "Мис Вселена"), обявиха списъка от известни личности и експерти, които ще журират на конкурса, който ще се проведе в събота, 9 ноември 2013 в Crocus City Hall в Москва.

Доналд Тръмп обяви членовете на журито на конкурса Журито включва:
- Стивън Тайлър, фронтмен и вокалист на Aerosmith;

- Шеф Нобу, известен готвач и притежател на едни от най-добрите ресторанти в света - Nobu и Matsuhisa;

- Тара Липински, Златен медалист по фигурно пързаляне;

- Керъл Алт, TV звезда на Fox News Channel, известен супермодел, актриса, автор, предприемач и привърженик на суровоядството;

- Анна В, супермодел, актриса, филантроп, наставник на предстоящия сезон на Oxygen "The Face " и с девет последователни изяви в "Sports Illustrated";

- Фарук Шами, основател на "Фарук систем", създател на марката "CHI", предоставящ грижа за косата на "Mис Вселена 2013";

- Итало Фонтана, дизайнер на часовници "U-BOAT";

- Филип Киркоров, култова руска поп звезда.


В допълнение към своите съдийски задължения, Стивън Тайлър ще се изяви и като певец. Програмата включва и изпълнения на номинираната за Грами банда "Panic!At The Disco".

Както беше обявено, Томас Робъртс и Мелани Браун, по-известна на публиката като Mel B, ще са водещи на конкурса. Джени Mей, призната за моден експерт ще бъде коментатор .

Претендентките за "Мис Вселена 2013", представляващи 86 страни ще се състезават в три категории: бански костюм, вечерна рокля и интервю. А на края на конкурса "Мис Вселена 2012" Оливия Калпо ще короняса своята наследничка .

Дизайнерът на италианския бранд за бански костюми и бельо "Yamamay" ще представи официалната си колекция по време на конкурса, в която е включен бански на стойност един милион долара, украсен със смарагд, рубин и диамант. Новата "Мис Вселена" ще бъде снимана с уникалния костюм в деня след събитието.

Феновете могат да гласуват за любимата си участничка на MissUniverse или Telemundo.


Доналд Тръмп обяви членовете на журито на конкурса


Нашата представителка, Венета Кръстева, замина за руската столица с пет куфара дрехи, предоствени от италианския моден бранд WHO*S WHO.

Изящната носия, с която тя се представи на един от кръговете е дело на дизайнерката Светла Димитрова, петкратен носител на Златната игла. А красивата рокля за финалния кръг на конкурса е предоставена от бутик Rose Fashion House.