Мис Вселена 2013 на подиума в Русия

Мис Вселена 2013 на подиума в Русия В неделя Венета Кръстева, която носи титлата "Мис Вселена България 2013", излезе в състезанията за националeн костюм по време на събитията преди финалната част от състезанията за "Мис Вселена" (Miss Universe 2013) в Москва. Показът на национални костюми се състоя в културния и търговски център "Вегас" в столицата на Русия в неделя.

Преди заминаването си Венета Кръстева призна в студиото на Би Ти Ви (bTV), че е оперирана от рак на гърдата и заради претърпяната операция тя е със силикон на бюста.

"Заболяването ми ме изгради като личност. Беше тежко, сигурна съм, че има и много други тежки неща, но това допринесе за развитието ми", каза тя.

За първи път в историята си конкурсът на Доналд Тръмп се провежда в Европа и в самото начало започна със скандал - руснаците изгонили представителката на Косово по безцеремонен начин - "нямало такава държава", написа излизащият в София вестник "24 часа".

"Ще заговоря Доналд Тръмп, ще му разкажа за себе си и за страната ни", казва Кръстева.

Венета призна, е мечтаела да бъде принцеса. Тя получи съвети от предшественичката си Жана Янева - да носи ниски обувки, за изморителните тренировки, за събитието и да не обръща внимание на многото хора, които няма да знаят къде е България.

Мис Вселена 2013 на подиума в Русия

БГНЕС