Ралица Христова с титла за България от LITTLE MISS WORLD 2013

Ралица Христова с титла за България от LITTLE MISS WORLD 2013Ралица Христова донесе победата за България на световния детски форум LITTLE MISS WORLD 2013. Тя спечели престижната титла Teen Miss World 2013 преди броени часове в Анталия.

В оспорвана конкуренция с 60 деца от 19 държави, Рали спечели международното жури с много чар, финес, талант, английски език и изключително добре подготвен и представен Еко проект.  Ралица е носител на титлата Малка Мис България 2013, който се проведе в началото на Септември на приказна сцена в стариния град Созопол. 12-годишната ученичка от София се занимава сериозно с Класически балет, а мечтата и е да стане велика танцьорка и да спести достатъчно пари за да помогнe на  застрашените редки животни и растения. 

Ралица Христова с титла за България от LITTLE MISS WORLD 2013В напрегната едноседмична подготовка  за големия финал в Анталия децата подготвиха и представиха своите таланти, а нашето момиче представи балетна постановка.  Началото бе поставено с уникална постановка на тема Вода, а участниците представиха бляскави тематични костюми.

Член на Международното жури беше Ирина Папазова - Собственик на Модна агенция Интерсаунд  и организатор на  Националния конкурс Малка Мис и Малък Мистър България, на  международните конкурси Littie Miss and Mister Planet, Littie Miss and Mister Galaxy, както и на фестивала за деца-таланти Новите звезди на България.

Водещ на фестивалната вечер беше известният водещ Тимур Мирошниченко от Украйнската Евровизия. Специално за да подкрепи конкурса и еко инициативата участие взе  украинската певица Аида Николайчук, популярна от реалити формата Х-фактор.

Ралица Христова с титла за България от LITTLE MISS WORLD 2013