"Мис България 2013" с най-пищната рокля на световните финали


Нанси Карабойчева е номер 1 в класирането на публиката


"Мис България 2013" Нанси Карабойчева ще вземе дъха на журито на финала на "Мис Свят 2013" в Индонезия с най-пищната рокля, дело на топ дизайнерката София Борисова.

Уникалният тоалет ще бъде комбинация от черна дантела и копринена тафта в цвят розе.

"Тъй като конкурсът ще бъде в Индонезия, реших да направя роклята на нашата "Мис България" по-пищна, сценична и впечатляваща", сподели самата носителка на "Златна игла 2013".

"В момента по роклята за финалното дефиле се работи денонощно от целия ни екип, тъй като нашето момиче лети за Индонезия на 2 септември, а работата по модела наистина е много", разкрива още София Борисова.


"Мис България 2013" с най-пищната рокля на световните финали


Нанси ще замине за Джакарта с още 10 невероятни тоалета - 5 къси коктейлни рокли и 5 дълги вечерни рокли, ушити специално за нея от топ модистът и екипът й в "Романтика фешън".

Тази година "Мис Свят" обяви специална награда за най-добър дизайнер. В тази категория София Борисова и "Романтика фешън" ще се състезават с още над 130 свои колеги от цял свят.


"Мис България 2013" с най-пищната рокля на световните финали


Започна и гласуването в интернет за наградата на публиката. Още с избирането си за "Мис България 2013" Нанси Карабойчева зае първото място във вота на аудиторията и продължава да е еднолична фаворитка и до днес. Невероятната ни блондинка оставя след себе си красавиците от Гибралтар, Кюрасао, Чехия, Доминикана, Унгария, Португалия и Южна Африка.

Може да подкрепите най-красивата българка като дадете своя глас в официалното гласуване във Фейсбук - "Мис Свят 2013" - избор на публиката.