Мария Илиева ще украси финала на "Мис България 2013"

Мария Илиева ще украси финала на „Мис България 2013”Неотразимата Мария Илиева ще вдъхне допълнителен чар, обаяние и класа на грандиозния финал на най-красивото шоу "Мис България 2013", тази събота по TV7 от 21 часа. Примата с кадифен глас и безупречна визия ще е специален гост-изпълнител на гала вечерта за коронясването на най-красивата българка за тази година.

Церемонията ще бъде озвучена и от хитовия рапър 100 Кила, който е сред изявените любимци на претендентките за короната. Той обeщава зрелищно шоу, за което ще се появи с балета си. При него ще се качи и дуетната му половинка Маги Джанаварова.

По време на трите дефилета момичетата ще си партнират с танцьорите от балета на Милен Данков, превърнал се в задължителна част от успеха на всяко шоу и пищна церемония. Милен е работил за най-големите формати, правени у нас и е способен да сътвори истинска магия на сцената, особено ако е толкова пищна като тази за финала на „Мис България 2013”.

И докато в непосредствена близост до луксозния Замък цари трескава подготовка на залата за гала вечерта, момичетата все по-често обсъждат короната и коя е най-достойна да се окичи с нея. Затова екипът на най-красивото шоу даде възможност на принцесите да гласуват тайно и да изберат своя мис. Тази вечер водещият Кирил Ефремов ще влезе в Двореца, за да разкрие на зрителите коя е най-красива според конкурeнтките й.

Мария Илиева ще украси финала на „Мис България 2013”

Мирисът на световните финали в Индонезия е опиянил всички момичета и те ясно осъзнават, че трябва да поработят върху част от знанията и уменията си, за да се представят на ниво. Преводачката Вихра Ганчева ще им помогне в трудното начинание и ще започне да усъвършенства английския им език.

В последния дейли епизод за този сезон красавиците ще направят и своите обръщения към зрителите, за да ги призоват да гласуват за тях.

Гледайте „Мис България 2013” тази вечер от 21 часа, само по TV7.