"Мис България 2013" - две момичета напуснаха, една гост-звезда влезе в "Замъка"


Продуцентите на риалити формата "Мис България 2013" бяха подготвили неприятна изненада за претендентките за короната - снощи в лайф епизода вместо едно, две момичета напуснаха завинаги надпреварата за почетната титла.


Първо, четирите номинирани - Ваня, Джулия, Звезделина и Ингрид - отговаряха на въпроси в духа на любимото на поколения българи предаване "Минута е много". Лично Петър Вучков беше водещ на тази част от шоуто.

Най-добре се представи Джулия, която след края на първи кръг имаше 6 точки, следвана от Звезделина с 1 точка, а Ваня и Ингрид нямаха точки.

Окончателното класиране беше следното:
Джулия - 12 точки, Звезделина - 7, Ваня - 3, Ингрид - 1.

След това водещият Кирил Ефремов се включи на живо в "Замъка", за да обяви на кандидатките за "Мис България 2013", че Ваня напуска надпреварата. А малко по-късно им съобщи, че има и второ момиче, което си тръгва от състезанието и това е Звезделина.


Вотът на зрителите беше негативен и окончателните проценти, които събраха красавиците срещу себе си са: Звезделина - 45,6%, Ваня - 27,4%, Джулия - 14,9% и Ингрид - 12,1%.

При напускането си Звезделина заяви, че нейната фаворитка е Емел и ще я подкрепя отвън.

Новите четири номинирани ще станат ясни в петък, когато отново менторите ще излъчат две момичета, които се представят най-зле с поставената задача, а другите две - ще бъдат определени от гласовете на самите момичета.


До 9 август ще остане в "Замъка" Златка Кисьова, която снощи в края на епизода влезе в предаването със статут на "гост-звезда".

Тя няма да участва в надпреварата за короната на "Мис България 2013". Златка е на 35 години, от Пловдив, омъжена, има един син. Спечелила е титлата "Мис Лошо момиче 2013" с провокативни танци.

Как ще се развият отношенията между "Червената" Златка и конкурентките за титлата "Мис България 2013" предстои да разберем.