Станаха ясни първите номинирани за изгонване в конкурса "Мис България 2013"


Първите четири претендентки за короната, които ще се изправят една срещу друга в борба за оставане в надпреварата са Велина Узунова, Ваня Попчева, Пенка Георгиева и Вили Стоянова.

Това стана ясно по време на първия номинационен лайф в петък вечер.

Първите две дами, които ще се конкурират за зрителското одобрение - Велина и Ваня - бяха номинирани за изгонване от менторите на претендентките - Жени Калканджиева, Евгени Минчев и Ваня Пенева.

Станаха ясни първите номинирани за изгонване в конкурса Станаха ясни първите номинирани за изгонване в конкурса

Задачата на красавиците бе да покажат своята артистичност, като сами подберат талант, който да демонстрират. Менторите бяха единодушни, че повечето момичета не са подходили сериозно към задачата и не са вложили достатъчно усилия и време, за да се подготвят подобаващо. Според Ваня, Жени и Евгени най-добре се справи Миглена, която изпя акапелно "Хубава си моя горо".

Първата номинирана - Велина - изпя "Една българска роза", но не се справи особено добре с начинанието, въпреки подкрепата на гост-ментора Благовест Аргиров.

Ваня, която има награда за "Най-добър млад барман" пък не успя да впечатли менторите с коктейлите, които направи.


Другите две номинирани - Пенка и Вили - бяха избрани при гласуването на всяко от момичетата в "Огледалната стая".

Станаха ясни първите номинирани за изгонване в конкурса Станаха ясни първите номинирани за изгонване в конкурса

Оказа се, че Пенка дразни останалите с прямотата си и непремислените си изказвания, а Вили - с неспортсменската си постъпка в задачата "Борба в шоколад", когато пръсна шоколад умишлено в очите на най-добрата си приятелка Ингрид.

Коментатори в студиото бяха актьорът Иван Ласкин, "Мис България Вселена 2012" Жана Янева, победителят в "Къртицата" Любо Жечев, тенисистката Сесил Каратанчева и депутатката Петя Раева.

Зрителите могат да гласуват коя от претендентките искат да напусне шоуто. Резултатът ще стане ясен по време на следващия лайф епизод във вторник, когато момичето, събрало най-голямо зрителско неодобрение ще напусне "Замъка" на конкурса "Мис България 2013" завинаги.