В Русе се проведе конкурса за красота "Малка мис", "Малък мистър" и "Мис Тийн" 2013

За девети пореден път в Русе се проведе конкурсът за красота на агенция "Елит Д моделс" , на който бяха определени носителите на титлите "Малка мис", "Малък мистър" и "Мис Тийн" - Русе 2013 . Събитието се проведе на 12 юни в зала "Европа" на Доходно здание под егидата на кмета на Община Русе Пламен Стоилов и в подкрепа на кандидатурата на Русе за Европейска столица на културата през 2019 г.

В Русе се проведе конкурса за красота

Диана Поптонева , президент на агенция "Елит Д моделс" благодари на Общината и на кмета за оказаното съдействие. Тя заяви, че участието в подобни конкурси дава на децата самочувствие и увереност да побеждават в живота.

Претендентите за титлите се представиха в три тура, като по време на втория тур показаха своите таланти чрез танци, песни и рецитации.

Те бяха оценявани от професионално жури - президентът на модна агенция "Интерсаунд" Ирина Папазова, д-р Наталия Константинова - ръководител на вокална група "Слънце" и членове от партньорите на конкурса Fashion.bg и Ruse.Info . Участниците бяха оценявани и от детско жури, съставено от предишни носители на титли от конкурси, организирани от агенция "Елит Д моделс".

Победителка в първа възрастова група от 4 до 6 години стана най-малката участничка Йордана Георгиева от ЦДГ "Червената шапчица" .

За носителка на титлата "Малка Мис Русе" 2013 при 7-годишните беше определена Радина Стоянова от подготвителната група на ОУ "Иван Вазов" - Русе, която стана и лице на Fashion.bg. На второ място беше класирана Йоана Николова от ЦДГ "Русалка", а на трето Стела Марчева от СОУ "Васил Левски".

В групата на момичетата между 8 и 10 години "Малка Мис Русе" 2013 е Радостина Костадинова от СОУ "Христо Ботев" - Русе. Нейни подгласнички са Александра Тодорова и Ралица Ангелова. Титлата "Мис Тийн" 2013 спечели Надя Манова от СОУ "Христо Ботев". На второ и трето място се класираха Любослава Георгиева и Мария Петрова от СОУ "Васил Левски".

В Русе се проведе конкурса за красота

Чаровният Стелиян Иванов беше обявен за "Малък Мистър Русе“ 2013 . Негови подгласници станаха Мюрен Арун и Пламен Пасев.

В паузите между трите тура манекените на агенция "Елит Д моделс" представиха модели от колекциите на русенските марки за дамска мода KENSOL и MODIS .

KENSOL

MODIS