Принцеса Стефани впечатлена от кандидатите за Мистър Европа

Принцеса Стефани се впечатли от мускулите на кандидатите за Мистър Европа, които вече усилено тренират за конкурса на 18 май в Монако.

Mister Europe

Българският представител Борислав Митров, пък се е превърнал в любимец на останалите претенденти за престижната титла, които го определяли, не само като красив, но и много забавен и начетен. Да не забравяме, че той все пак е програмист по професия.

Mister Europe

"Пристигнаха 13 от кандидатите, трябваше да са 14, но представителя на Скотланд е възпрепятстван, поради здравословни причини. Иначе всичко се движи по план - по цял ден имаме репетиции, интервюта и фото-сесии. На една от тях пред казиното в Монте Карло, туристите полудяха да се снимат с момчетата и всеки търсеше представителя на собствената си държава - много беше весело",споделя неща от кухнята организаторката Ана Иванова, носителка на титлата Мисис България.

Mister Europe

На самия финал на 18-ти се очакват доста популярни звезди, имайки предвид, че по същото време тече и Кино-фестивала в Кан. Самият конкурс ще протече като зрелищно гладиаторско шоу, режисирано от най-известния холивудски каскадьор.