Мисис България Ана Иванова събира световния елит на конкурса Мистър Европа в Монако

Веселка Петрова

Мисис България Ана Иванова събира световния елит на конкурса Мистър Европа в МонакоНа 18 май в Монте Карло ще е финалът на конкурса Мистър Европа 2013, организиран от Мисис България Вселена 2008, Ана Иванова, в ролята и на вицепрезидент на генералния спонсор на събитието – швейцарската фирма SB-Events. Подобен конкурс се провежда за пръв път в историята на кралството и разбира се Стефани – Принцесата на Монако, която одобри проекта за събитието, е сред ВИП-гостите.

Конкурсът съвпада по време с традиционния филмов фестивал в Кан и кореспондира тематично с мегахита „Гладиатор“. Церемонията ще се проведе на сцената на легендарното Шапито – дом на световните циркови представления, под опеката на Принцеса Стефани.

"Усилено тече подготовка за международната пресконференция на 25 април. Тъй като конкурсът е ТВ продукция, ще има медии от цял свят. Горди сме, че имаме и представител от България - Борислав Митрев", каза Мисис България 2008.

Ана Иванова притежава изключителните права да организира конкурса в Монако, Швейцария, Люксембург, Германия и България. Надпреварата е стартирала на 12 януари в Женава и в нея участват 22 кандидати. А датата на финала съвпада с провеждането на престижната надпревара Гран При Монако 2013.

Снимка: ВИП Комюникейшън