Козметичен салон "Сориса Стил Таласо" се грижи за Вашия тен

Козметичен салон С помощта на Tropical Sun Вашата кожа с лекота придобива цвят по Ваше желание - без появата на петна или нежелана разлика. Продуктите от серията на Tropical Sun помагат не само да придобиете естетичен и красив тен, но и да подхранвате кожата си. Съдържанието на витамини А, Е и С я прави по-гладка и по-еластична. Съдържанието на билки и екстракт от Жожоба и Бадемово масло придава на кожата Ви мекота, блясък и приятен аромат.

Tropical Sun може да бъде приложен за около 1-2 минути. При първото прилагане се създава средно кафяв равномерно изглеждащ тен. При повторно приложение цветът на кожата става по-тъмен. Вие имате пълен контрол върху цвета, който желаете. Процедурите трябва да бъдат на разстояние не по-малко от 24 часа една от друга. Поддържането на желания цвят става за около 5-7 дни. Не оцветява дрехите Ви. С Tropical Sun след първите 6 часа Вие можете да плувате в басейн и да вършите обичайните си занимания.

  • Не трябва да се използва предпазен крем за нокти или области на тялото със суха кожа.
  • Може да се печете на слънце
  • Може да не носите никакво облекло по време на нанасяне на тена
  • Препоръчително е да бъдете със затворени очи, с цел по-добро нанасяне в тази област

Получаването на тен с Tropical Sun не само оцветява в желания цвят, но и подхранва Вашата кожа и е един здравословен начин да го постигнете без изгаряне и белене на кожата, без появата на сухи петна или пигментация, без излагане на преки UV лъчи продължително време. Вие се чувствате прекрасно и изглеждате по начин, който желаете, без вредни последици. Все повече хора използват този начин да изглеждат и да се чувстват добре без това да вреди на тяхното здраве.

Tropical Sun е също така продукт, който е много подходящ за абитуриенти или за хора, които във връзка със специален повод искат да придобият бързо здравословен и равномерен тен.

Тази услуга се предлага от козметичен салон "Сориса Стил Таласо" на адрес:
гр. Русе, ул. "Плиска", бл. "Клокотница 1", вход. Ж, ет. 2, тел. 082/ 894 138

За повече информация www.fashion.bg/sorisa-stil