"Танцът на дракона" води в онлайн класацията на конкурса Triumph Inspiration Award 2012

Силвия Тодорова

Елена ЗлатеваПовече от седмица българският модел „Танцът на дракона” на Елена Златева води в надпреварата за първото място в онлайн гласуването за световния финал на конкурса Triumph Inspiration Award 2012. Моделът ни се състезава с още 30 от цял свят, а победителят в интернет получава един допълнителен (шести) глас, който ще има решаваща роля в избора на журито на световния финал в Шанхай на 19 октомври. Остават само два дни до края на интернет надпреварата (до 23 август) и процентите в гласовете се променят постоянно. За да запази Елена Златева първото място всеки, който иска, може да я подкрепи, като гласува на следния линк.

Всички участници в онлайн гласуването имат шанс да получат награда – на лотариен принцип ще бъде изтеглен един от тях, който ще получи като подарък пътешествие за двама в Шанхай, с уникалната възможност да присъства на световния финал и да се запознае с членовете на журито, както и да разполага с джобни пари в размер на 5 000 RMB (жънминби); на други 9 гласували ще бъдат раздадени комплекти бельо Triumph.

Скицата на Елена Златева

Танцът на драконаВ тазгодишното издание на конкурса участват студенти по дизайн от 31 страни по света, които са се преборили за първото място първо в националния финал на своята страна. Елена Златева от НХА ще представи България със своя модел "Танцът на дракона" на грандиозния моден спектакъл на големия финал в присъствието на световни знаменитости като дизайнерите Viktor&Rolf, известният фотограф Елен фон Унверт, топ моделите Хелена Кристенсен и Лили Коул, модни експерти  и журналисти от цял свят. Журито ще бъде в състав: Карен Мок – актриса, певица и топ модел, която живее в Хонг Конг, Джесика Мичибата – приятелката на пилота от Формула 1 Джейсън Бътън, китайската дизайнерка Ума Вонг, световноизвестният китайски фотограф Уинг Шия – автор на фотосесията за он-лайн гласуването и Франка Созани – главен редактор на италианското издание на „Вог”.

Снимки:

1. Елена Златева – победителката в българския финал на световния конкурс Triumph Inspiration Award 2012.

2. - 3. Скицата и моделът на Елена Златева, който ще се състезава на световния финал в Шанхай, Китай.

Фото: © Triumph