Красиви българи обраха титлите в Латинска Америка

Красиви българи обраха титлите в Латинска АмерикаСлавена Вътова (Мис България 2006) и Мартин Иванов (Мистър България 2012) събраха не само тен в Доминиканската република, но и обраха титлите на престижния световен конкурс за красота “Мис и Мистър Туризъм Интерконтинентал”, информира ПРофайл.

За пореден път, наред с олимпийските си постижения в Лондон, имаме повод да се гордеем, че сме българи.

Славена грабна от раз короната за първото място на "Мис Туризъм Интерконтинентал", но това не й беше достатъчно. Журито реши да я удостои с още две специални награди – за най-хубаво интервю като културен посланик и първа награда в предварителните кръгове за най-добър модел. Подгласнички, съответно на второ и трето място, станаха представителките на Пуерто Рико и Венецуела.

Мартин не остана по-назад и без колебание грабна второто място на "Мистър Туризъм Интерконтинентал". Най-красивият българин се представи в уникален костюм на "MSUIT", но не можа да се задоволи само с това отличие и му бяха присъдени още две специални награди – за най фотогеничен участник и първо място място в предварителните кръгове за най-хубаво тяло при мъжете. Първи стана представител на САЩ, а трети на Бон Айре.