Славена Вътова и новият "Мистър България" в обща фотосесия

Славена Вътова и новият Мистър България в обща фотосесия"Мистър България 2012" Мартин Иванов и "Мис България 2006" Славена Вътова си партнираха за фотосесия  в Палма де Майорка. Дестинацията за снимачния процес не е случайна - красивата двойка  се присъедини към каталога от модели на голямата испанска модна агенция Hexel. В бъдеще тя ще ги кани за различни модни мероприятия, снимки, ревюта и други ангажименти.

Екзотичните кадри край плажовете на Палма де Майорка са заснети от топ фотографа Fernando Terraza, пред чийто обектив са позирали не една и две испански знаменитости.

От модна агенция FH1 и Profile съобщиха още, че Мартин Иванов ще щурмува и Лондон, където го очакват серия от модни ангажименти. В края на юли пък младежът ще замине за Доминикана, където ще представи България на конкурса „Мистър Туризъм Интерконтинентал”.

Мартин поддържа перфектна форма, като спазва строг хранителен режим. От модна къща M Suit подготвят специален костюм-носия, с който моделът ни ще смае чужденците. Гардеробът му ще бъде допълнен и с няколко елегантни костюма от последната колекция на марката.