КОЛЕДА С TRIUMPH – ТРАДИЦИЯ НА 125 ГОДИНИ

Силвия Стоянова

Изящни дантели, кадифени апликации, деликатно проблясващи камъчета, златиста бродерия върху тюл в класическо черно и различни нюанси на червеното – усещане за празник и обещания за вълнуващи мигове са въплътени в моделите от коледните серии бельо на Триумф. Те са поредното доказателство за 125 годишната традиция на марката в изкуството да се създава бельо, което кара жените да се чувстват красиви и желани, особено когато имат и специален повод за това.

Коледа с TRIUMPH – традиция на 125 годиниКоледа с TRIUMPH – традиция на 125 години

Серията Exclusive Glow е от еластичен тюл с красива златиста бродерия. Предлага се в страстно червено и изкусително черно. Съблазнителното бельо се допълва от колан с жартиери и секси нощничка.

Коледа с TRIUMPH – традиция на 125 години

Daring Temptation е великолепна серия от полупрозрачен тюл с флорални орнаменти от кадифе. Нежна дантела обточва линията на деколтето при сутиените, а задължителният за всеки празничен повод корсет е със свалящи се жартиери и презрамки. Съблазън в чист вид в задължителните за сезона цветове червено и черно.

Коледа с TRIUMPH – традиция на 125 годиниКоледа с TRIUMPH – традиция на 125 годиниКоледа с TRIUMPH – традиция на 125 години

Младите дами ще останат очаровани от Miss X-mas Party – ефектна комбинация от сатенирана материя в червено или лилаво и черен тюл на точки. Сутиените са с повдигащ ефект и оформят съблазнително деколте, а към долните части има жартиери, които могат да се свалят. Серията предлага и чудесни варианти за коледни подаръци в специални опаковки – гащички с жартиер в универсален размер и нощнички с тънки презрамки с интегрирано сърце от тюл в контрастен цвят.

Луксозната линия Triumph Essence също предлага своите коледни изкушения. Серията Srarkling Essence е от луксозна материя с дискретен блясък и изключителна мекота с апликирана нежна дантела.

Снимки:

1. X-mas Daring Temptation

2. Exclusive Glow

3. Daring Temptation

4. Miss X-mas Party Nightdress

5. Miss X-mas Party

6. Srarkling Essence

7. Miss X-mas Party

Фото: © Triumph