Триумф показа последните модни тенденции при
оформящото бельо

Силвия Тодорова

Триумф показа последните модни тенденции при оформящото бельоПочитателите на стила и перфектната форма могат да се насладят на последните модни тенденции при оформящото бельо от серията “Shape Sensation”. Серията моделира фигурата като подчертава извивките на женското тяло по възможно най-привлекателния начин. Основната сезонна колекция на марката остава вярна на 125-годишната традиция да прави жената изкусителна и желана, както в ежедневието, така и в специалните за нея мигове.

Triumph е с доказан авторитет по оформянето на женското тяло, а колекцията Shape Sensation” за сезона есен-зима 2011-2012 е с характеристики, които осигуряват невероятен силует, изключителен комфорт и удобство. Използваните материи са гладки и меки и умело се сливат с тялото.

Със стил, който отговаря на всеки тип тяло, моделите от новата колекция на Триумф създават зашеметяващ и същевременно напълно естествен силует. С оформящото бельо серията “Shape Sensation можете да се сдобиете с невероятно деколте, тънка талия, плосък корем, изваяни ханш и бедра и стегнати задни части.

Този сезон можете да бъдете още по-съблазнителни, красиви и привлекателни с фантастичния ефект на прозрачно-еластичната материя (Pure Sensation) и с цветните, богато украсени кадифени орнаменти върху висококачествения еластичен материал (Velvet Sensation). Ще останете впечатлени от лекотата на бельото и елегантната дантела, създадена специално за Тriumph (Elegant Sensation).

Триумф показа последните модни тенденции при оформящото бельоТриумф показа последните модни тенденции при оформящото бельо

Цветовата гама в колекцията “Shape Sensation” е класическо черно в съчетание с нежно златисто и сиво, ванилия и наситено цикламено.

Богати цветови комбинации предлага и основната модна колекция, в която могат да се открият модели с декоративна бродерия върху тюл и бляскави апликации (Daring Temptation, Daring Deluxe). Модерен тласък ще ви дадат и най-новите модели бельо с подсилен push-up ефект в ярко коралово и синьо(Trendy Sensation), както и моделите, предназначени за дамите с по-пищни форми с уникален черен принт върху бяло (English Garden). Луксозното бельо улавя празничния бласък на Коледните празници и го преоткрива в красотата на съблазнителните детайли.

Ако се доверите на дизайнерите на Тriumph, ще се чувствате и изглеждате великолепно и модните ви предпочитания ще бъдат удовлетворени.

Триумф показа последните модни тенденции при оформящото бельоТриумф показа последните модни тенденции при оформящото бельо

 

Снимки:

  1. Pure Sensation

  2. Velvet Sensation

  3. Trendy Sensation

  4. English Garden

  5. Daring Temptation

Фото: © Triumph

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine