Венета Харизанова покори Мисис България 2011

Вчера се проведе 13-ото издание на националния конкурс за омъжени дами – "Мисис България 2011". 15 финалистки, избрани от близо 600 кандидатки, се бориха за короната, съобщава БГНЕС.

Журито, съставено от носителки на титлата през годините, излъчи победителките: Мисис България 2011 Вселена - Венета Харизанова, Мисис България 2011 Свят - Венелина Милева, Мисис България 2011 Европейски Съюз – Катя Роуз и Мисис България 2011 Земя – Александрина Иванова.

Мисис България 2011 Вселена - Венета Харизанова от София е зодия Везни. Магистър по маркетинг и мениджмънт, работи като модел и актриса. Хобито й е да рисува, да кара ски и заедно със съпруга си обичат екстремните спортове. Смята, че пътят на осъзнаването е ключът към живота.

Венета Харизанова покори Мисис България 2011

Мисис България 2011 Свят - Венелина Милева е от София, зодия Овен. Тя е лекар – офталмолог. Със съпруга си създават очна клиника. Майка е на 2 деца – момче и момиче. За нея очите са път към душата на човека и трябва да ги пазим. Смята, че мисълта предизвиква събитията.

Мисис България 2011 Европейски Съюз – Катя Роуз е от София, зодия Лъв, образование - висше икономическо. Майка на две деца. Работи като мениджър в международни фирми. Девиз "Никога не се предавай!".

Мисис България 2011 Земя – Александрина Иванова е от Стара Загора. Родена е между зодиите лъв и дева. Има висше образование – здравен мениджмънт и работи като медицински представител на фармацевтична компания. Майка е на 2 деца и успешно съчетава грижата за тях и професията. Девизът и е: "Напред и нагоре!" и смята, че красотата ще спаси света.

По време на конкурса се проведе и благотворителна акция за събиране на средства за третия курс на лечение на 2-годишния Натанаил, който страда от детска церебрална парализа. Инициативата беше на Милена Шаркова – Мисис България 2008 и Мисис Континенти 2009. Тя направи специални календари, които се продаваха, а средствата бяха предназначени за лечението на детето. Благотворителната кампания ще продължат и новите носителки на титлата Мисис България. За нуждите на благотворителната си дейност организация "Мисис България" получи автомобил.